Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer lisedekii o 4 yıllık eğitim yeterli olsaydı üniversitelere bu bölümü koymazlardı.demek ki aralarında bir fark olacak elbette.lise mezunuda aynı bilgiye sahipse bu insanlar neden üniversite okuyo. mesela siz neden okudunuz. en basiti benim bildiğim lise mezunları üniversite hastanelerinde çalışamıyo.
kusura bakmayın ama siz şimdi ben öylesine üniversite okudum öylesine yüksek lisans yaptım diyebiliyor musunuz 6 yıl üniversite okumuş birini nasıl lise mezunu bir insanla eş değerde tutabiliyosunuz. burdan sakın onları küçümsediğimi düşünmeyin. elbette ki onlarda emek harcamışlar bişeyler biliyolar ama üniversite mezunuyla aynı bilgiye sahip değildir. eğer öyle olsaydı bu kadar insan boşu boşuna öss stresi yaşayıp birdünya masraf yapıp ailelerinden uzakta yaşamak zorunda kalmazlardı.yasın kaç bilmiyorum ama bu konuştuğun seyleri kusura bakma ama cahilliğine veriyorum arkadaşım.Üniversite okumak kişisel tercihdir.Sen kalkıpta lisede hemşirelik okuyana hemşire değildir diyemezsin.burda da bi çok hemşire arkadaşım sağlık meslekte okumuştur.bu cesit polemiklere girmek yerine bu insanlar ne iş yapıyo diye düşünün lütfen.Acaba ne şartlarde calışıyorlar.Kimin nerde okuduğu ne mezunu olduğu hiiiç önemli değildir.Yaptıkları işe verdikleri emek önemlidir..
mrb benimde ablam hemşirelik. okuyo ege üniversitesinde lisans programı. yani 4 yıllık. neden lise yada önlisans mezunları kendini hemşire olarak tanıtıyo anlamıyorum. madem öylede hemşire olunuyo neden 4 yıl okuyolar. önlisans mezunları sadece hemşire teknikeridir. lütfen bu konuda biraz hassas olalım. lisans mezunlarının hakkına girmeyelim
eğer lisedekii o 4 yıllık eğitim yeterli olsaydı üniversitelere bu bölümü koymazlardı.demek ki aralarında bir fark olacak elbette.lise mezunuda aynı bilgiye sahipse bu insanlar neden üniversite okuyo. mesela siz neden okudunuz. en basiti benim bildiğim lise mezunları üniversite hastanelerinde çalışamıyo.
onlar çalışmak istemiyo. siz isteseniz bile çalışamıyorsunuz. ayrıca siz 2 küsür milyar paraya az mı diyorsunuz. sizin durumunuzu şu atasözü çok iyi açıklıyo kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
slm arkadaşlar bende 12 yıldır çalışıyorum devlette sorunlarınız varsa paylaşalım
arkadaşım sen bizim işlerimize kafanı yorma sen kürdan yap şiir yaz sivlce maskeleriyle uğraş bizim işimiz insanlar.
hastanedemi çalışıyorsun ben şuan salık ocağ çalışıyorum bizde aile hek problemi vara.s.