Brn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs:) hızlı verince demek vitaminsizlik oldu bende yarın sağlık ocağına gideceğim oğlumu kontrole acaba bi kan testi mi yaptırsam diyorum vitaminlere de bakılıyor mu acaba D vitamini Demir çinko vs. Gibi
Evet canim oyke. Birde afedersin popo yer gormuyo benim pek ondanda oluyodurYani çocuklar küçük olunca öyle oluyor.Bir de bünye meselesi:)
Ben de öyleyim işte:)Burada yazışırken bile kalkıp sürekli bir şeyler yapıyorum:)Evet canim oyke. Birde afedersin popo yer gormuyo benim pek ondanda oluyodur
Anladım canım sorayım bende yarın doktora bakalım en son 2 buçuk sene önce kan testi yapıldı. D vitaminini çok önemli diyorlar saç dökülmesinde terlemede filan onu merak ediyorum en çokta oğlum da terliyor ailecek öyleyiz aslındaBrn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs
Allah rahatlık versin canımHanımlar ben yavaş yavaş istirahate çekiliyorum oğlumu uyuttumbiraz grip olmuştu geceleri uyanıyor ondan erken yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin
Aleyküm selam gece kuşuSelammm
Nasılsın :))Aleyküm selam gece kuşu
İyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın :)Nasılsın :))
Ben bu sefer kaplumbağa hizindayim :))İyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın :)
Hatunlar hızlı tarifler peşisıra geliyor
Yarın yapıcam ben nasipse grip oldum artık ne kadar yapabilirsem :/Ben bu sefer kaplumbağa hizindayim :))
Şükür bende kız uyumadı eşim oğlanların yanına geçti ben de takılıyorum burda :))
Yok valla keyif yaptığım elimde tel gozugozun kk da aklım evde kızı uyutup mutfağa girişmem lazım :// kızı yüzüne bakıyorum ama uyuyacağı yokYarın yapıcam ben nasipse grip oldum artık ne kadar yapabilirsem :/
Biraz keyif yapmak hakkın canım tadını çıkar :)
Çok mu küçük miniğin :)Yok valla keyif yaptığım elimde tel gozugozun kk da aklım evde kızı uyutup mutfağa girişmem lazım :// kızı yüzüne bakıyorum ama uyuyacağı yok
1.5 yaşında :)Çok mu küçük miniğin :)
Evde çocuk olunca öyle oluyor uyusa da işlerimi halletsem diye bakıyorsun..
Teşekkür ederim canım benim bol bol mandalina yiyorum1.5 yaşında :)
Geçmiş olsun canımYarın yapıcam ben nasipse grip oldum artık ne kadar yapabilirsem :/
Biraz keyif yapmak hakkın canım tadını çıkar :)