- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.828
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim bol bol mandalina yiyorum geçecek inşallah :)
Minik de baya küçükmüş yerim yerim
Günaydın :))Günaydın
Teşekkür ederim ablamGeçmiş olsun canım
O terlemenin her zaman vitaminle ilgisi olmuyo. Sen yinede bsktir. Sac dokulneside stresten bile olabiliyo ve vucut direncini kaybedince once saclardan yermis, cunku yasamak icin saca ihtiyaci yok... ama demir cinko b c d e vitaminleri onemli sac icin diye biliyorum.Anladım canım sorayım bende yarın doktora bakalım en son 2 buçuk sene önce kan testi yapıldı. D vitaminini çok önemli diyorlar saç dökülmesinde terlemede filan onu merak ediyorum en çokta oğlum da terliyor ailecek öyleyiz aslında
Demek ki benim yıllar oldu yiyeliO terlemenin her zaman vitaminle ilgisi olmuyo. Sen yinede bsktir. Sac dokulneside stresten bile olabiliyo ve vucut direncini kaybedince once saclardan yermis, cunku yasamak icin saca ihtiyaci yok... ama demir cinko b c d e vitaminleri onemli sac icin diye biliyorum.
Canim benim saclarda oyle.. sadece vitamin degil dedigim gibi stres ee dogumlarinda etkisi var yok degil.Demek ki benim yıllar oldu yiyeli
Eskiden saçları mi toka almazdı demir tokalar saçım çok ve kalın olduğu için atardı açılırdı
Şimdi bir parmak kalınlığında toplanınca çok ince zeyif
Zaten ilk doğumda tutam tutam gitti o gidenler geri gelmediCanim benim saclarda oyle.. sadece vitamin degil dedigim gibi stres ee dogumlarinda etkisi var yok degil.
demir eksikliğinde de çok dökülüyor şekil a benCanim benim saclarda oyle.. sadece vitamin degil dedigim gibi stres ee dogumlarinda etkisi var yok degil.
Iste o snda vitamin takviyesi yapsan belki daha iyi olurdu. Sen baktir istersen bi vitaminlerineZaten ilk doğumda tutam tutam gitti o gidenler geri gelmedi
Evet demirde cok onemli. Vitamin hapi alcam bende tekrar. Hayatimda bh kadar yukseldigini hatirlsmiyorum. Markasi solgar tavsiye ederimdemir eksikliğinde de çok dökülüyor şekil a ben
Ben tarifimi yapmaya gidiyorum
Beklemesi gerekiyor malum erken kalkan yol alır haydi mutfağa
Gripliyim zor olacak zor..