Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Anladım canım sorayım bende yarın doktora bakalım en son 2 buçuk sene önce kan testi yapıldı. D vitaminini çok önemli diyorlar saç dökülmesinde terlemede filan onu merak ediyorum en çokta oğlum da terliyor ailecek öyleyiz aslında
O terlemenin her zaman vitaminle ilgisi olmuyo. Sen yinede bsktir. Sac dokulneside stresten bile olabiliyo ve vucut direncini kaybedince once saclardan yermis, cunku yasamak icin saca ihtiyaci yok... ama demir cinko b c d e vitaminleri onemli sac icin diye biliyorum.
O terlemenin her zaman vitaminle ilgisi olmuyo. Sen yinede bsktir. Sac dokulneside stresten bile olabiliyo ve vucut direncini kaybedince once saclardan yermis, cunku yasamak icin saca ihtiyaci yok... ama demir cinko b c d e vitaminleri onemli sac icin diye biliyorum.