- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
158 boy 55 kilo görünüyorum ama tartıda yanlışlık olabilir daha fazla da olabilir ağırlaştığımı hissediyorum 50 kiloydum bir ay önce daha yine abartılacak bi kilo değil ama hızlı alıyorumBoy kilo kac tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
158 boy 55 kilo görünüyorum ama tartıda yanlışlık olabilir daha fazla da olabilir ağırlaştığımı hissediyorum 50 kiloydum bir ay önce daha yine abartılacak bi kilo değil ama hızlı alıyorumBoy kilo kac tatlim
Benim boy 1.55 kilo 51 olmus. 3 cm de olsa farkeder genede. Tabii herkes iyi hissettigi kiloda olmali.158 boy 55 kilo görünüyorum ama tartıda yanlışlık olabilir daha fazla da olabilir ağırlaştığımı hissediyorum 50 kiloydum bir ay önce daha yine abartılacak bi kilo değil ama hızlı alıyorum
kurunun yanında yaş da yanarOnun peşine takılırsam kesin banlanırım
Zaten hep dip dibeyiz
Malzemeleri alirsam insallah:) kesin gorunce tarifi hee bumuydu diceksiniz bence:)Dayanma direnme
Icindeki tarif yapma sevdasina karşı tutma kendini
Malzemeleri alirsam insallah:) kesin gorunce tarifi hee bumuydu diceksiniz bence:)
Evet bende oykeyim genelde boncuum. Bugun mesela oglumun okul vaktine yetstireyim diye ugrastim. Iyikide ugrasmisim ozlemis severek yedi sicakca. O zaman emek fikan gormuyo gozun:)Yemekte erinmiyorum yeter ki zamanım olsun:)
Hmmm :)) bence dogru tahminin:)Tahminim var
Her cm 1 kilo oluyor:)Yani aynı görünüyorsunuz:)Tabi herkesin kas ve kemik yapısı farklıdır:)Benim boy 1.55 kilo 51 olmus. 3 cm de olsa farkeder genede. Tabii herkes iyi hissettigi kiloda olmali.
Yanarım vallahikurunun yanında yaş da yanar
Aynen canım onlar severek yiyince biz de her şeyi yapmak istiyoruzEvet bende oykeyim genelde boncuum. Bugun mesela oglumun okul vaktine yetstireyim diye ugrastim. Iyikide ugrasmisim ozlemis severek yedi sicakca. O zaman emek fikan gormuyo gozun:)
Dogru mu bu? Ama canim spor yapan biri daha ince oluyo ama daha agir oluyo gebelde. Malum kas cogaldigi icinHer cm 1 kilo oluyor:)Yani aynı görünüyorsunuz:)Tabi herkesin kas ve kemik yapısı farklıdır:)
51 e düşmeye çalışacağım inşallah emzirirken Doğum kiloları kendinden gitmişti 71 kiloydum Doğuma girerken fazlasıyla gitmişti hastalık olmasın sağlık olsun da verilir inşallahBenim boy 1.55 kilo 51 olmus. 3 cm de olsa farkeder genede. Tabii herkes iyi hissettigi kiloda olmali.
Benimde var ve bencede doğruHmmm :)) bence dogru tahminin:)
Oyle tabii. Bende dogumdan soNra cok verdim. Ideal kilom 55 aslinda 50 de guzel bana gore ama birden dystugum icin vitaminlerim eksildi direncim dustu filan. Vitamin tskviyesi vs aliyorum. Kardesim diyo.. abla sen uzayli misin yemek yerine hap mi yiyon:))51 e düşmeye çalışacağım inşallah emzirirken Doğum kiloları kendinden gitmişti 71 kiloydum Doğuma girerken fazlasıyla gitmişti hastalık olmasın sağlık olsun da verilir inşallah
Sen kesin biliyon zaten bence:)Benimde var ve bencede doğru
Dedim ya canım kas ve kemik yapısı farklı olabilir:)Mesela bana 4-5 kilo eksik görünüyorsun derler:)Dogru mu bu? Ama canim spor yapan biri daha ince oluyo ama daha agir oluyo gebelde. Malum kas cogaldigi icin
Icindeki harflerden birini söylemiSen jesin biliyon zaten bence:)
:) hızlı verince demek vitaminsizlik oldu bende yarın sağlık ocağına gideceğim oğlumu kontrole acaba bi kan testi mi yaptırsam diyorum vitaminlere de bakılıyor mu acaba D vitamini Demir çinko vs. GibiOyle tabii. Bende dogumdan sobra cok verdim. Ideal kilom 55 aslinda 50 de guzel bana gore ama birden dystugum icin vitaminlerim eksildi direncim dustu filan. Vitamin tskviyesi vs aliyorum. Kardesim diyo.. ablacsen uzayli midin yemek yerine hsp mi yiyon:))
Aa ne guzel:)) ben bilmiyorum nd kadar eksik gozukuyorum ama geken gecen galime acir oldu.. bu cocuklar seni ne hale getrmsler diye:) bende diyorum formumu onlara borcluyum:)Dedim ya canım kas ve kemik yapısı farklı olabilir:)Mesela bana 4-5 kilo eksik görünüyorsun derler:)
Yani çocuklar küçük olunca öyle oluyor.Bir de bünye meselesi:)Aa ne guzel:)) ben bilmiyorum nd kadar eksik gozukuyorum ama geken gecen galime acir oldu.. bu cocuklar seni ne hale getrmsler diye:) bende diyorum formumu onlara borcluyum:)