Etkisi oluyor canım:)Su böreğini bende yapacağım bi ara nasip olursa şu sıralar hamur işi çok yiyorum 2 kilo almışım o yüzden bi süre daha ertelemem lazım böreği yoksa dayanamayıp yiyorum emzirmeyi bırakmanın da etkisi varmı bilmiyorm kilo aldım
Estağfirullah ne korkutması elinize su dökemem ki ben sizlerin hepiniz benden tecrübeli bilgilisinizRica ederim canım...
Tadına baksak fena olmazdı
Gözümü korkuttun
Estağfirullah ne korkutması elinize su dökemem ki ben sizlerin hepiniz benden tecrübeli bilgilisiniz
Buraya takildigimdan beri ben 1 kilo almisim:))Su böreğini bende yapacağım bi ara nasip olursa şu sıralar hamur işi çok yiyorum 2 kilo almışım o yüzden bi süre daha ertelemem lazım böreği yoksa dayanamayıp yiyorum emzirmeyi bırakmanın da etkisi varmı bilmiyorm kilo aldım
Burdayim nevosum bugun birine bulasacakken kiblemeyle yetindim yutkundum valla:)Onun peşine takılırsam kesin banlanırım
Zaten hep dip dibeyiz
Emzirirken kilo almıyordum yesemde ama hiç anlamadım bile devamlı acıyorum yedikçe yiyesim geliyor yarın itibariyle ekmek hamur işini azaltacağım ipin ucu kaçarsa daha toparlamam çok zor gibi görünüyorEtkisi oluyor canım:)
Ooo hepside zahmetli:) adam bildigin yemek yemek icin izne ayrilmis:))Ispanaklı içli köfte,yoğurtlu köfte,gözleme ve benim tarifim
Ooo hepside zahmetli:) adam bildigin yemek yemek icin izne ayrilmis:))
:) boy kısa olunca 1 de 2 de olsa belli ediyor fazla kilo inşallah azaltacağımBuraya takildigimdan beri ben 1 kilo almisim:))
Ya hamura dayanamiyorum gercekten durumum kotu
Haha tamsm etme .. diskalifiye olup yarismadan yirtarim diyon galiba:))
Boy kilo kac tatlim:) boy kısa olunca 1 de 2 de olsa belli ediyor fazla kilo inşallah azaltacağım
Haha tamsm etme .. diskalifiye olup yarismadan yirtarkm diyon galiba:))
En iyisini yapmışsın canımBurdayim nevosum bugun birine bulasacakken kiblemeyle yetindim yutkundum valla:)
Haha ben dayanamicam cuma gunu yaparim belki:)))
Yırtmak istemiyorum
Daha bunlar başlangıçOoo hepside zahmetli:) adam bildigin yemek yemek icin izne ayrilmis:))
Hapi yuttun desene 9 gun boyu:))Daha bunlar başlangıç
Aynen canım çok ilerlemeden ipin ucunu tutmak lazım:)Emzirirken kilo almıyordum yesemde ama hiç anlamadım bile devamlı acıyorum yedikçe yiyesim geliyor yarın itibariyle ekmek hamur işini azaltacağım ipin ucu kaçarsa daha toparlamam çok zor gibi görünüyor
Yemekte erinmiyorum yeter ki zamanım olsun:)Hapi yuttun desene 9 gun boyu:))
Haha ben dayanamicam cuma gunu yaparim belki:)))