Bundan sonra orada takılacağım.Sesim kesilirse banlandım demektirAmin inşallah, orası öylede valla bilmiyorumkafam karışık
Şok şok şok !!!!! Yemek editörü nevreste bdv ye kaçtı
Iyi aksamlar :)
Aman ne güzel 8 9 gün beraber vakit geçirirsiniz
inşallah canım, Allah razı olsunhayali bile güzel. Herşeyin hayırlısı olsun
Bundan sonra orada takılacağım.Sesim kesilirse banlandım demektir
Geçirmesek daha güzeldi
Neymis esinin istekleri:)) bu defa 2 tepsi yapcam kismet olursa:)Onu ben de istiyorum ama bu sıra eşimin istekleri var onları yapmam lazım:)
Evet gorecem tabii her zamanki gibi :))Nasip canım biz yapalım gerisini oylamada göreceğiz
Sen o isleri iyi yapiyosun:) aslinda senin tarifi cok merak ediyorum:)Aynen kendi tarifimden sonra bende manti yapacağım
Gerçekten güzel mi olmuş ilk defa yaptım valla erişte de yapmıştım ona benziyor hamuru filan ama bunun bükmesi var sadece pek umutlu değildim ama çok mutlu oldum beğenilmesine gerçektenManti harika
Yapiver kiz sen hamaratsin halledersin
Benimde gecen senedendi, artik sonu kalmisti, yumusamislar cok. Yiyemedik yerine coban salata yaptimTursu gecen seneden acip bakmadim da yaa canim da bi cekiyo sorma soyle eksi eksi sirkeli sarimsaklii
Sen o isleri iyi yapiyosun:) aslinda senin tarifi cok merak ediyorum:)
Yok yok manti cesitlerini guzel yaarsin sen:) buharli buharli:)
Beklentiyi yuksek tutmayalım tontişim
Iddialı değilim...
Teşekkür ederim
Gerçekten güzel mi olmuş ilk defa yaptım valla erişte de yapmıştım ona benziyor hamuru filan ama bunun bükmesi var sadece pek umutlu değildim ama çok mutlu oldum beğenilmesine gerçekten
Yok yok manti cesitlerini guzel yaarsin sen:) buharli buharli:)
Çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederimGerçekten çok beğendim abartısız
Ben ceserat edemedim mantı yapmaya
Seni tebrik ederim
Aşırı lezzet içeriyor tarifin
Senin yapacagin sey mi benim denedigim birseydir?
Hamur bizim işimiz
Ama onu yapmayacağım
Seninde mutlaka yaptığın denediğin birşeydir diye düşünüyorum
Bi ara ben manti mi yspsam doye dusunmustum:) iyiki yspmamisim sen cok daga guzel yapmissin:))Çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederimbende tereddüt ettim ya yapamazsam diye ama oldu çok şükür
Çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederimbende tereddüt ettim ya yapamazsam diye ama oldu çok şükür
Onun peşine takılırsam kesin banlanırımtontriko ile takıl, ekşınlı konularda sürekli yorum da buluyor. Beraber gider gelirsiniz
Niye öyle diyorsun, sizede iyi gelebilir
Senin yapacagin sey mi benim denedigim birseydir?
Su böreğini bende yapacağım bi ara nasip olursa şu sıralar hamur işi çok yiyorum 2 kilo almışım o yüzden bi süre daha ertelemem lazım böreği yoksa dayanamayıp yiyorum emzirmeyi bırakmanın da etkisi varmı bilmiyorm kilo aldımYaparim canimda.. once kendi tarifimi yapayimda.. aklimda gene bi su boregi var: (
Ispanaklı içli köfte,yoğurtlu köfte,gözleme ve benim tarifimNeymis esinin istekleri:)) bu defa 2 tepsi yapcam kismet olursa:)