- 8 Nisan 2017
- 56.764
- 297.268
Benim eşimin de damak tadı çok iyidir yemek yapmayı bilmesede türlü şeyleri karıştırarak çok iyi yemek yapar meselaTariflere yorum yapıyordu filan nasıl erkek anlamadım valla çok ilginç
O zaman daha vakit var canımHakkınızda hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım
Tabi tabi sen uslusun Mune seni banlarHaklisin yok yok uslu uslu yorum yapiyomda tabii munenin isi belli olmaz: (
Bakiyomda muneci olmussun boncuum : (Tabi tabi sen uslusun Mune seni banlar
Maşaallah canımAmin inşallah ablacığım
Bakalım belkiLezzetliCipetpet in bebeği daha erken gelir ikisi yarışıyor şuan
Muneci değilim sen çok banlanmaya başladınBakiyomda muneci olmussun boncuum : (
Eşim en az 2-3 ay evde canım maalesef sık sık gireniyorum yarışmaya katılıyorum ilk gün bildirdimKiz birak erkekleri simdi katildin mi yarismaya? Nerelerdesin hem? Herifle kavga mi edersin gayfe keyfi mi edersindd buraya gelmezsin:))
Ama özelde konuşmak farklı abla telefon numarasını veren foto atan olmuş hatta bı arkadaş tadilat yapıyormuş onun odasının fotosunu bile istemiş yahu ://Ya bir de şuna şaşıyorum.Aaaa burada erkek mi var biz özel şeyler konuşuyordukAma burası zaten herkese açık bir platform Yani üye olmasada okuyorlar
Ya o evli olamaz .Yani erkek olamaz:)İçsel olarak kadındırBenim eşimin de damak tadı çok iyidir yemek yapmayı bilmesede türlü şeyleri karıştırarak çok iyi yemek yapar mesela
Mesela bı yarım saat yok oluyordu ne yaptın diyordum 4-5 çeşit yemek sayıyordu geyik topiklerijde bizde şaşırıyordik maşallah diyorduk sanırım eşine soruyordu bugün ne yaptın yemek diye
Ya bise yspmiyomki en son din yorumu yaptim dote sutlamdim.. evet kurallara aykirida..Muneci değilim sen çok banlanmaya başladın
İşte herkese güvenmemek lazım canımAma özelde konuşmak farklı abla telefon numarasını veren foto atan olmuş hatta bı arkadaş tadilat yapıyormuş onun odasının fotosunu bile istemiş yahu ://
Kuralları biliyorsun dikkat etmen lazım:)Ya bise yspmiyomki en son din yorumu yaptim dote sutlamdim.. evet kurallara aykirida..
Sen de katıldın dimi yarismayaYa bise yspmiyomki en son din yorumu yaptim dote sutlamdim.. evet kurallara aykirida..
Olsun yaa:)) kocalarin evde olmasini hic sevmiyorum ben:)) imkan olsada 8 gun calissalar:))Eşim en az 2-3 ay evde canım maalesef sık sık gireniyorum yarışmaya katılıyorum ilk gün bildirdim
Aynen abla o yüzden kk yi reele tasimiyorum benİşte herkese güvenmemek lazım canımHepimiz bazen aldanabiliyoruz
Tabiiki kacar mi:)) yapip kazeni etiketlicem :) cok sevdigi birseySen de katıldın dimi yarismaya
Aynen öyle 2-3 ay olacağı da meçhul belki 5-6 ay doktor rapor verdikce evde benimki ://Olsun yaa:)) kocalarin evde olmasini hic sevmiyorum ben:)) imkan olsada 8 gun calissalar:))
Haklısın canım ama ben taşıyorum:)Yani uzun süredir arkadaş olduğum,güzel paylaşımda bulunduklarım var.Onları inkar edemem:)Aynen abla o yüzden kk yi reele tasimiyorum ben
Nesi varki canim ya gecmis olsun.. hastaliktan oldugunu bilmiyodumAynen öyle 2-3 ay olacağı da meçhul belki 5-6 ay doktor rapor verdikce evde benimki ://
Tamam bekliyorum benimki geç gelir sanırım daha hiç bişey hazır değil eşim de evde olunca ağırdan aldım yarışmayı ://Tabiiki kacar mi:)) yapip kazeni etiketlicem :) cok sevdigi birsey