- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Benide tasi:))Haklısın canım ama ben taşıyorum:)Yani uzun süredir arkadaş olduğum,güzel paylaşımda bulunduklarım var.Onları inkar edemem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide tasi:))Haklısın canım ama ben taşıyorum:)Yani uzun süredir arkadaş olduğum,güzel paylaşımda bulunduklarım var.Onları inkar edemem:)
Benimki basit bi tarif yaaa:))Tamam bekliyorum benimki geç gelir sanırım daha hiç bişey hazır değil eşim de evde olunca ağırdan aldım yarışmayı ://
Benim eşimde bu hafta sonundan itibaren 7 gün izin alacakmış .8-9 olur :)Nasıl geçecek diye düşünüyorumAnasının evine mi yollasamAynen öyle 2-3 ay olacağı da meçhul belki 5-6 ay doktor rapor verdikce evde benimki ://
Parmakları kırıldı iş yerinde :// iki haftadır evde birde çalışması için o elini kullanabilmesi lazım o yüzden iyileşene kadar evdeNesi varki canim ya gecmis olsun.. hastaliktan oldugunu bilmiyodum
Taşırım:)Benide tasi:))
Evet bekleyeceğiz.10 gün daha bekleyeceğiz o zaman
İyiyim canım çok şükür yine yoğun bir günün ardından buradayım:)
Geldi canım hatırlıyorum başarılar diliyordu
Sapık herifYaaa ondan sonra jeton düştü birde pro uyeydi
Evet bazı kişilere foto atmış bı kadın fotosu çocuk fotosu atmış benim kızım diye bayağı sağlam oynamış yani ://
Iyiyim canım, akşam kan verdim 306.4 çıktı. 10 gün sonra kese kontrol. Sağol canımNasilsin etiket cok yakisti masallah
Girmediği yer yoktu kk da kesin gelmiştir beğenmediği msj üye yoktu maşallah hala içimizde olabilir çünkü biranın müdavimi idi
Amin canım, inşallahAminnn Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin
Normal doğum olunca her gün diken ustundeyiz artık :) abisi 37 haftalık doğmuştu bakalım bu yaramaz ne zaman gelecek? Kendi doğum günüm 11.11 o gün doğsun diye temenni ediyorum bakalım basarabilecek miyim
Hadi yaa gecmis olsun .. ne is yapiyoki? Sag eli mi? Nasil kirildi : (Parmakları kırıldı iş yerinde :// iki haftadır evde birde çalışması için o elini kullanabilmesi lazım o yüzden iyileşene kadar evde
Ok sozunu unutma boncuum:) gelip seni bulucam:)Taşırım:)
Rabbim şifa versin canım sizin durum bambaşkaParmakları kırıldı iş yerinde :// iki haftadır evde birde çalışması için o elini kullanabilmesi lazım o yüzden iyileşene kadar evde
Benimkini anası ikinci gün yollar bekarken bile tahammül edemiyorlar Mis birbirlerine benimki biraz kıl kuyrukturBenim eşimde bu hafta sonundan itibaren 7 gün izin alacakmış .8-9 olur :)Nasıl geçecek diye düşünüyorumAnasının evine mi yollasam
Tamam bul:)Ok sozunu unutma boncuum:) gelip seni bulucam:)
İş kazası olsa gün için alabiliyor abla şükür yoksa çok sıkışirdikRabbim şifa versin canım sizin durum bambaşka
Çabucak iyileşir inşaallah:)
Peki maaşını alabiliyor mu?
Hangi mevsimde guzel oralar mesela:)Tamam bul:)
Yok benimki kabul eder:)Ama gidemez ben 2 gün kursa gidiyorum.2 gün kızlar gidiyor.Yani dışarıya çıkıyoruz başımıza bir şey gels yalnız oluruz:)Ev,okul olsa giderdi onda problem yok ama uzak mesafeye gidince sorun:)Benimkini anası ikinci gün yollar bekarken bile tahammül edemiyorlar Mis birbirlerine benimki biraz kıl kuyruktur
Haziran,Temmuz canım:)Hangi mevsimde guzel oralar mesela:)
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinİş kazası olsa gün için alabiliyor abla şükür yoksa çok sıkışirdik
Madenci benim eşim tepeden kocaman çay tepsisi gibi bir taş düşmüş eline çarpması ile kırılmış elinin üzerine dusseydi ya eli kopardı ya parmakları şükür bugüne ://Hadi yaa gecmis olsun .. ne is yapiyoki? Sag eli mi? Nasil kirildi : (
Hoşgeldin canım nasıl gidiyor
Benim eşimde bu hafta sonundan itibaren 7 gün izin alacakmış .8-9 olur :)Nasıl geçecek diye düşünüyorumAnasının evine mi yollasam