Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Yaaa ondan sonra jeton düştü birde pro uyeydi Evet bazı kişilere foto atmış bı kadın fotosu çocuk fotosu atmış benim kızım diye bayağı sağlam oynamış yani ://
Aminnn Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin
Normal doğum olunca her gün diken ustundeyiz artık :) abisi 37 haftalık doğmuştu bakalım bu yaramaz ne zaman gelecek? Kendi doğum günüm 11.11 o gün doğsun diye temenni ediyorum bakalım basarabilecek miyim
Yok benimki kabul eder:)Ama gidemez ben 2 gün kursa gidiyorum.2 gün kızlar gidiyor.Yani dışarıya çıkıyoruz başımıza bir şey gels yalnız oluruz:)Ev,okul olsa giderdi onda problem yok ama uzak mesafeye gidince sorun:)
Madenci benim eşim tepeden kocaman çay tepsisi gibi bir taş düşmüş eline çarpması ile kırılmış elinin üzerine dusseydi ya eli kopardı ya parmakları şükür bugüne ://