Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, Allah razı olsun.
Seninde doğuma az kalmış, Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin. Doğumun kolay olsun :)

Aminnn Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin :KK68:

Merhaba canım hoşgeldin:KK200:Doğum ne zaman belli oldu mu:KK19:

Normal doğum olunca her gün diken ustundeyiz artık :) abisi 37 haftalık doğmuştu bakalım bu yaramaz ne zaman gelecek? Kendi doğum günüm 11.11 o gün doğsun diye temenni ediyorum bakalım basarabilecek miyim :p

Neyse bize bulaşmadan gitmiş:sus:Ama aramızda başkaları olabilir:KK70:
Benimde aklıma geliyor böylesi bir durum :110:

Komik olan şu ki onun erkek üye olduğunu öğrendiğimde kazen in de erkek olduğunu öğrendim arkadaşlar çok gulmustu bana kazen de mi erkek dediğimde :deli: :KK70:

Aminnn Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin :KK68:

Normal doğum olunca her gün diken ustundeyiz artık :) abisi 37 haftalık doğmuştu bakalım bu yaramaz ne zaman gelecek? Kendi doğum günüm 11.11 o gün doğsun diye temenni ediyorum bakalım basarabilecek miyim :p
O zaman daha vakit var canım:nazar::anneadayı:Hakkınızda hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım:nazar::KK200:

Komik olan şu ki onun erkek üye olduğunu öğrendiğimde kazen in de erkek olduğunu öğrendim arkadaşlar çok gulmustu bana kazen de mi erkek dediğimde :deli: :KK70:
Kiz birak erkekleri simdi katildin mi yarismaya? Nerelerdesin hem? Herifle kavga mi edersin gayfe keyfi mi edersindd buraya gelmezsin:))

Ya bir de şuna şaşıyorum.Aaaa burada erkek mi var biz özel şeyler konuşuyorduk:KK45:Ama burası zaten herkese açık bir platform:KK70:Yani üye olmasada okuyorlar:KK70:

X