- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.891
- 43
Merhaba canım hoşgeldinDoğum ne zaman belli oldu muHayırlı olsun canım takvimin daim olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hoşgeldinDoğum ne zaman belli oldu muHayırlı olsun canım takvimin daim olsun :)
Ben bi ara yoktum o zamana denk gelmiş :)Sen eski üyesine nasil denk gelmedin beeee yaaa
Beni izliyormuş izlediğine göre buraya geliyordur çok hatırlamıyorumGeldi canım hatırlıyorum başarılar diliyordu
Tariflere yorum yapıyordu filan nasıl erkek anlamadım valla çok ilginçBeni izliyormuş izlediğine göre buraya geliyordur çok hatırlamıyorum
Evet hatta son mesajları yarışma bölümündeTariflere yorum yapıyordu filan nasıl erkek anlamadım valla çok ilginç
Insallah canim bakalim bu hafta gelebilir benimkide insallah:)) gerci ay uzun daha:))Selam canım
Boş kalmayız canım merak etme daha neler neler gelecek
Yaaa ondan sonra jeton düştü birde pro uyeydi
Tövbe tövbe, kimi arkadaş da ona resim falan atmış özelden Rabbim boylelerinden sakınsın
Yaaa ondan sonra jeton düştü birde pro uyeydi
Tövbe tövbe, kimi arkadaş da ona resim falan atmış özelden Rabbim boylelerinden sakınsın
Nasilsin etiket cok yakisti masallahAman Allah muhafaza
10 gün sonra kese görmeye gideceğiz, iyiyim canım. sen nasılsın ?
Selam canım
Girmediği yer yoktu kk da kesin gelmiştir beğenmediği msj üye yoktu maşallah hala içimizde olabilir çünkü biranın müdavimi idiBuraya gelseydi, kesin sen yarışmaya katil diye ısrar edince kaçardı
Senin işin belli olmaz yap kurtulInsallah canim bakalim bu hafta gelebilir benimkide insallah:)) gerci ay uzun daha:))
Ne demek istedin boncuum sen simdi : (Senin işin belli olmaz yap kurtul
Uslu durmuyorsun banlanırsın diyorumNe demek istedin boncuum sen simdi : (
Sağol canım, Allah razı olsun.
Seninde doğuma az kalmış, Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin. Doğumun kolay olsun :)
Merhaba canım hoşgeldinDoğum ne zaman belli oldu mu
Benimde aklıma geliyor böylesi bir durumNeyse bize bulaşmadan gitmişAma aramızda başkaları olabilir
Haklisin yok yok uslu uslu yorum yapiyomda tabii munenin isi belli olmaz: (Uslu durmuyorsun banlanırsın diyorum
O zaman daha vakit var canımHakkınızda hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımAminnn Allah razı olsun canım. Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin
Normal doğum olunca her gün diken ustundeyiz artık :) abisi 37 haftalık doğmuştu bakalım bu yaramaz ne zaman gelecek? Kendi doğum günüm 11.11 o gün doğsun diye temenni ediyorum bakalım basarabilecek miyim
Kiz birak erkekleri simdi katildin mi yarismaya? Nerelerdesin hem? Herifle kavga mi edersin gayfe keyfi mi edersindd buraya gelmezsin:))Benimde aklıma geliyor böylesi bir durum
Komik olan şu ki onun erkek üye olduğunu öğrendiğimde kazen in de erkek olduğunu öğrendim arkadaşlar çok gulmustu bana kazen de mi erkek dediğimde
Ya bir de şuna şaşıyorum.Aaaa burada erkek mi var biz özel şeyler konuşuyordukAma burası zaten herkese açık bir platformYani üye olmasada okuyorlarBenimde aklıma geliyor böylesi bir durum
Komik olan şu ki onun erkek üye olduğunu öğrendiğimde kazen in de erkek olduğunu öğrendim arkadaşlar çok gulmustu bana kazen de mi erkek dediğimde