Bu iyi birsey sukur. Ilk 3 ayi atlatsan insallah dusuk ihtimalide buyuk oranla dusuyor. Sag salim kucagina alirsin insallah.Allahım banada o gunlerı nasip etsın inşallah
Anne olmadan anlıyamazsın derdı annem hep ne haklıymıs .
Karnıma ilk düştüğü günden beri ondan başkasını düşünemıyorum .
Kanama yok elhamdullılah her gun gelen 2-3 damla kahverengı leke var . Önlem amaçlı progestone verdı doktor .
Aminn amiinn Allah razı olsunBu iyi birsey sukur. Ilk 3 ayi atlatsan insallah dusuk ihtimalide buyuk oranla dusuyor. Sag salim kucagina alirsin insallah.
Demedim mi ben sana canım niye bozuyorsun moralini bak ne güzel konuşmuş bundan sonra bu doktora devam et öyle saçma sapan konuşan moral bozan doktora gitmeKızlar şimdi gelebildim eve .
Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :)
Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :)
Vajınalde baktı yıne kalp atışı yoktu :)
Evet canım :)Tek tarifle mi katılacaz :)
Yapalım o zaman bakalım neler çıkacak ortaya :)Evet canım :)
diyet yalan bu ara zaten sülüklerden bağışıklığım düştü gibi hissediyorum ama okuduğum bir kitapta iyileşme süreci diyorGeçmiş olsun cano,senin müzminleşti iyice,diyeti bünyen kaldırmadı mı acaba
aldım ben o kavrulmuş olandan ama alışık olmadığımdan zaar yanık kokusu geldi muhlamadan banaMıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:)
Sütlü mısır fırında kızartılarak kurutulur,un yapılır.
Unlu kızartmalar,mıhlama ve bazı yemekler bununla yapılır,bir yiyen bir daha unutamaz,müptelası olur
Bu ne sevgi aaaaahhhbu ne ızdırap
Bide diyor ki ben beceremem kör olma Deniz o kiraz yaprağından bana göndersene sarıptaDeme ya vallaha mı
Bu bahar denemek için kiraz,fasulye ve dut yaprağından yaptım,Allaaah kirazla fasulyeye bayıldım:)
Ama kenarları kapanmıyor kirazın,iç koyup yuvarladım sadece:)
Deniz bu kesin antin kuntin bişeyler koymuşturKenarını kapatmıyoruz zaten canım
İçine ne koydun nasıl pişirdin:)
bir programda izledim bunu çok merak ediyorum nevoş yaaaaaaAynen canım biz onu sadece bulgurlu,unlu bir hamur ile yaparız.Haşlarız.Sonra ayrı bir kapta yoğurt,un,nar ekşisi ile yoğurt sosu yaparız.Kaynayınca köfteleri içine atarız.Üzerine bol kavrulmuş soğan enfes olur:)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nevrestenin-mutfagi.589191/page-47#post-28538001
Cağnımmmmm nasılsınEvet canım :)
Aynen canım .Demedim mi ben sana canım niye bozuyorsun moralini bak ne güzel konuşmuş bundan sonra bu doktora devam et öyle saçma sapan konuşan moral bozan doktora gitme
Oku için ferahlasın inşallah nasipse bu evlat sana heryerden döner gene gelir kucağına senin yapacağın tek şey dua etmek ve kendine iyi bakmak moralini yüksek tutmakAynen canım .
Dediğin dualarıda okudum .
Hergun okumaya gayret gösterıcem inşallah
Tarifini nevresteye bildirdin mi ? :)Yapalım o zaman bakalım neler çıkacak ortaya :)
iyiyim canım, sen nasılsın ?Cağnımmmmm nasılsıngünaydınnnn
Ege nin çoğu yemeği basit geliyor bana biz şanslıyız içinde zenyinuagi olsun yeterBazen diyorum tek aşamalı bir yemek niye yapmamışlarşöyle tencereye koysak kapağını kapatsak o da tıkır tıkır pişse
Aslında koyduğumuz ürünün markası kk ya destek olsa ne güzel olur katılım artar bazen hediyeleri onlar verseBelki tanıttığımız ürün bize sponsor olur:)
BeceriksizKonyalıyım, bamya çorbası yapmayı becerebilseydim yapardım :))) Ama nerdeee :))
Senin tarif bildirimi gelmeden hiç bir konuyu onaylamıyoruzGünaydınının.
Hadi hanımlar ne zaman gelecek yemekler?
Erler çıksın artık meydana
Ustalıktandır o nevreste,karşında bone çıkartıyorum
Güzel olur ama bizi görmüyorlarAslında koyduğumuz ürünün markası kk ya destek olsa ne güzel olur katılım artar bazen hediyeleri onlar verse