- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Mesela çok güzel sunumlar var onlara bari destek çıksalar hadi beni bıraksınlar da ( ) onlara destek çıksınlar :)Güzel olur ama bizi görmüyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela çok güzel sunumlar var onlara bari destek çıksalar hadi beni bıraksınlar da ( ) onlara destek çıksınlar :)Güzel olur ama bizi görmüyorlar
Bende iyiyim canım sağolTarifini nevresteye bildirdin mi ? :)
iyiyim canım, sen nasılsın ?
Basit miiiii bir yuvarlama yapmadın zaar senEge nin çoğu yemeği basit geliyor bana biz şanslıyız içinde zenyinuagi olsun yeter
Bu kategori zor benim için.Senin tarif bildirimi gelmeden hiç bir konuyu onaylamıyoruz
Yuvarlama bilmiyorum nasıl bişey ki ://Basit miiiii bir yuvarlama yapmadın zaar sen
Yuvalama diyor galiba. Köfteli nohutlu yöresel bir çorbaYuvarlama bilmiyorum nasıl bişey ki ://
Tamam da o Ege'ye ait degilki Ege de de varsa ben bilmiyorumYuvalama diyor galiba. Köfteli nohutlu yöresel bir çorba
Orayı kaçırmış olabilirimTamam da o Ege'ye ait degilki Ege de de varsa ben bilmiyorum
Yuvalamyi biliyorum senede iki -3 kere anca yaparım ama bize ait olduğu için değil seviyorum :))Orayı kaçırmış olabilirim
Aydinlilar çok yaparBasit miiiii bir yuvarlama yapmadın zaar sen
Bugünlerde menülerinmin arasından kiraz yaprağı sarması fırlayabilir bize geldiyet yalan bu ara zaten sülüklerden bağışıklığım düştü gibi hissediyorum ama okuduğum bir kitapta iyileşme süreci diyor
aldım ben o kavrulmuş olandan ama alışık olmadığımdan zaar yanık kokusu geldi muhlamadan bana
seni de öperim hepinizi öperim.
Bide diyor ki ben beceremem kör olma Deniz o kiraz yaprağından bana göndersene sarıpta
Deniz bu kesin antin kuntin bişeyler koymuştur
bir programda izledim bunu çok merak ediyorum nevoş yaaaaaa
Ben hiç yapmadımYuvalamyi biliyorum senede iki -3 kere anca yaparım ama bize ait olduğu için değil seviyorum :))
nerden dedim di kiraz yaprağını sen de o tarifi yapıp katılabilirsin
Bugünlerde menülerinmin arasından kiraz yaprağı sarması fırlaya bize gel
Nerdesin kız, yoktun bugün ?
O tarifle yarışmaya katıldım zatenBen hiç yapmadım
nerden dedim di kiraz yaprağını sen de o tarifi yapıp katılabilirsin
Bi bakimO tarifle yarışmaya katıldım zaten
Yarışmanın ilk dönemlerinde ara sıcaklarla yarıştı arşivde kalmışsa Nevreste çıkarır ortayaBi bakim
Nerdesin kız, yoktun bugün ?
Baktım bulamadım zatenYarışmanın ilk dönemlerinde ara sıcaklarla yarıştı arşivde kalmışsa Nevreste çıkarır ortaya
Waaov birden gözümde canlandı,Evdeyim canım
Çok romantik bir şekilde temizlik yapıyoruz eşimle