- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.915
- 43
Allah kolaylık versin100m mesafemde cafe var, yine beyaz perdeyi astılar sanırım. İnledi mahalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin100m mesafemde cafe var, yine beyaz perdeyi astılar sanırım. İnledi mahalle
Benim ilk yarışma yemeğimAynen çok işlemli zaten bizim oralarda ona avrat köftesi denir:)Herkes yapamaz:)
Biz de ses yok izleyen yok demek:)
Aynen ilk yaptığın ve tanıştığımız tarifBenim ilk yarışma yemeğim
Acemiliğimi kiraz yaprağı sarmasıyla başlatttımAynen ilk yaptığın ve tanıştığımız tarif
Hayırlı olsun canımBenim ilk yarışma yemeğim
Allah'tan acemisin yoksa yanmıştıkAcemiliğimi kiraz yaprağı sarmasıyla başlatttım
Buzluğa at abla, elma harcını. Kullanacağın zaman çıkarırsın.Bende iyiyim canım, 2 gündür kendimi dinliyorum. Şükür normale döndüm, kaç gün sürecekse. Bugün senin kurabiyeden yapacaktım, elmaları soyup rendeleyip kavurdum, oğlum açım diye başımın etini yeyince yemek yapmaya koyuldum, Dahada canım istemedi. İlk fırsatta yapacağım inşallah
Ya ben bildiğimiz kıymalı pirinçli yaptım,sarma içi artmıştı,5er 6şar yaptım,farklı bir içi mi var yoksa,benimki köris topalis kabulis oldu yine de:)Kenarını kapatmıyoruz zaten canım
İçine ne koydun nasıl pişirdin:)
Aynen canım biz onu sadece bulgurlu,unlu bir hamur ile yaparız.Haşlarız.Sonra ayrı bir kapta yoğurt,un,nar ekşisi ile yoğurt sosu yaparız.Kaynayınca köfteleri içine atarız.Üzerine bol kavrulmuş soğan enfes olur:)Ya ben bildiğimiz kıymalı pirinçli yaptım,sarma içi artmıştı,5er 6şar yaptım,farklı bir içi mi var yoksa,benimki köris topalis kabulis oldu yine de:)
Ne güzel olurdu:)Konyalıyım, bamya çorbası yapmayı becerebilseydim yapardım :))) Ama nerdeee :))
Öyle yaptım canımBuzluğa at abla, elma harcını. Kullanacağın zaman çıkarırsın.
Köfte mi,ne köftesi,ben kiraz sarmasından bahsediyordumKöfte muhabbetine mi karıştım alakasızca,köfte kim ben gidip yatayım devreler iptalAynen canım biz onu sadece bulgurlu,unlu bir hamur ile yaparız.Haşlarız.Sonra ayrı bir kapta yoğurt,un,nar ekşisi ile yoğurt sosu yaparız.Kaynayınca köfteleri içine atarız.Üzerine bol kavrulmuş soğan enfes olur:)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nevrestenin-mutfagi.589191/page-47#post-28538001
Sarma canım ama biz köfte deriz:)Köfte mi,ne köftesi,ben kiraz sarmasından bahsediyordumKöfte muhabbetine mi karıştım alakasızca,köfte kim ben gidip yatayım devreler iptal
Hee,ee yaprak açılmıyor mu haşlanırken,ben sıkı sıkı dizdim tencereyeSarma canım ama biz köfte deriz:)
Yok hiç açılmaz :)Hee,ee yaprak açılmıyor mu haşlanırken,ben sıkı sıkı dizdim tencereye
Ustalıktandır o nevreste,karşında bone çıkartıyorumYok hiç açılmaz :)
Allahım banada o gunlerı nasip etsın inşallahCanim ben simdi gordum yazini.. ilerleyen haftalarda duyulacak eminim. Goruluyosa duyulurda dimi??
Kanaman oldu diye okudum.. benim ilk ve sonuncuda oldu. Ilkte peceteye geldi.. 3. De bildigin adet gibi oldu. Hemde iki hafta filan surdu. Dusuk yapiyom kesin diye doktoru aradim hatta.. ilk cocukta aglamaktan helak oluyodum. Bunda bunyecismis panik yapmiyodum. Dusecek diye bekledigim kiz karsimda kasik kemiriyo