Yok canım sarımsaklı yoğurt değil pişmiş yoğurt oluyor ve un,yoğurt ve erik eşkisi ile pişiriyoruz.Sonra içine köfteleri atıp üzerine kavrulmuş soğan döküyoruz:)İncecik ve minik minik, sarımsaklı yoğurtlu, üzerine de salçalı soğanlı sosuuu
Belki tanıttığımız ürün bize sponsor olur:)Şu kuralın amacı nedir, bilen varsa beni aydınlatsın lütfen:
“Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)”
Sponsor bulunsa anlayacağım da sponsor bulmuş gibi yapmanın motivasyonu nedir çok merak ediyorum. Evcilik oynamak gibi.
Yapabilme gücün olursa problem yok:)benim buralarda takilmamam lazım ama siz olmadan yapamıyorum
Bizde senin gitmeni istemiyoruz, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışırız kuzucumbenim buralarda takilmamam lazım ama siz olmadan yapamıyorum
Allaha Şükür :) bugün belim çok ağrıyor, hala geçmedi. Ben en iyisi yatayım.Yapabilme gücün olursa problem yok:)
Çok çok işlemliYok canım sarımsaklı yoğurt değil pişmiş yoğurt oluyor ve un,yoğurt ve erik eşkisi ile pişiriyoruz.Sonra içine köfteleri atıp üzerine kavrulmuş soğan döküyoruz:)
Bizde senin gitmeni istemiyoruz, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışırız kuzucum
Hayırlı geceler canım, progestan saatini kurmayı unutmaAllaha Şükür :) bugün belim çok ağrıyor, hala geçmedi. Ben en iyisi yatayım.
Hepinize hayırlı geceler :)
Hayırlı gecelerAllaha Şükür :) bugün belim çok ağrıyor, hala geçmedi. Ben en iyisi yatayım.
Aynen çok işlemli zaten bizim oralarda ona avrat köftesi denir:)Herkes yapamaz:)Çok çok işlemli
Goooollll sesleri bitmedi, habire sıçradım
Kurulu canım, ignemi de 10 da oldum. Sabah görüşürüzHayırlı geceler canım, progestan saatini kurmayı unutma
100m mesafemde cafe var, yine beyaz perdeyi astılar sanırım. İnledi mahalleAynen çok işlemli zaten bizim oralarda ona avrat köftesi denir:)Herkes yapamaz:)
Biz de ses yok izleyen yok demek:)
Deme ya vallaha mıSalamura yapıyoruz canım benim 1 bidon var:)
Görüşürüz nasipseKurulu canım, ignemi de 10 da oldum. Sabah görüşürüz
Selam Ablam, hoş geldinSelam kızlar, nasılsınız
Kenarını kapatmıyoruz zaten canımDeme ya vallaha mı
Bu bahar denemek için kiraz,fasulye ve dut yaprağından yaptım,Allaaah kirazla fasulyeye bayıldım:)
Ama kenarları kapanmıyor kirazın,iç koyup yuvarladım sadece:)
Bende iyiyim canım, 2 gündür kendimi dinliyorum. Şükür normale döndüm, kaç gün sürecekseSelam Ablam, hoş geldin
Biz iyiyiz, seni sormalı?
Allaha Şükür :) bugün belim çok ağrıyor, hala geçmedi. Ben en iyisi yatayım.
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar, nasılsınız