- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Efser'de çok güzel yapmıştı:)Bende Elazığlıyım ama bizimkiler yapmaz bunu hiç.
Büyük görümcemin eşi de Elazığlı, onun annesi bize geldiğinde bana tattırmak için yapmıştı. Şimdi görünce hatırladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser'de çok güzel yapmıştı:)Bende Elazığlıyım ama bizimkiler yapmaz bunu hiç.
Büyük görümcemin eşi de Elazığlı, onun annesi bize geldiğinde bana tattırmak için yapmıştı. Şimdi görünce hatırladım
Hep Safer ayının belaları bunlar
Geçmişler olsun
O sarmayi sadece mevsiminde mi yapıyorsunuz peki, yoksa kış için bir yöntemi var mı ? :)Evet canım bizim yöreye ait:)
Salamura yapıyoruz canım benim 1 bidon var:)O sarmayi sadece mevsiminde mi yapıyorsunuz peki, yoksa kış için bir yöntemi var mı ? :)
Hadi sana tarif çıktı nerden aklıma geldiyseSalamura yapıyoruz canım benim 1 bidon var:)
Onun yüzüne kimse bakmaz.Ama tadını bilseler garanti 1. likHadi sana tarif çıktı nerden aklıma geldiyse
Canim ben simdi gordum yazini.. ilerleyen haftalarda duyulacak eminim. Goruluyosa duyulurda dimi??Bu kadar üzülmemın tek sebebı doktorum .
O kdr sevmıştım onu .
Onun olumsuz konusması durmadan bebegın kalp atışını duymam gerektı demesı benı mahvettı .
Deseki çok normal bu evrede duyamabılırz.
Ağzında tek şey duymam lazımdı duymam lazımdı neyse 3-4 gun daha verelım dedi ve en son giderken herseye hazırlıklı ol dedi . O an yıkıldım zaten .
Ne kaç haftalık oldugumu söyledı ne bebegım kaç cm onu söyledı .
Sadece atan kalbı gösterdı .
Aklımda hep olumsuz bırsey gördude ondan mı hersey hazır dedı dıye dıye bıtırdım kendımı .
Kesem gayet güzeldi . Bebeğim geçen haftadan daha buyuktu . Geçen hafta resmen noktaydı şimdi gözle görülüyordu .
Ama işte of ne bilim moralimi bozdu
Güzel haberlerini bekliyoruz öyleyseIyiyim canım, Pazartesi akşamı kan vermeyi bekliyorum :)
:)
Geçmiş olsun :)
Sen kiraz yaprağından sarma yapıyordun. O sizin yöreye mi ait ?
en güzeli zaten 10 gün ücretsiz
Olmaz demeeeee aşkommmmm BenimSensiz olur mu
Olmaz tabi kiOlmaz demeeeee aşkommmmm Benim
Sende haklısın tabiOnun yüzüne kimse bakmaz.Ama tadını bilseler garanti 1. lik
inşallah canım benimGüzel haberlerini bekliyoruz öyleyse
Teşekkür ederimIyiyim canım, Pazartesi akşamı kan vermeyi bekliyorum :)
:)
Geçmiş olsun :)
Sen kiraz yaprağından sarma yapıyordun. O sizin yöreye mi ait ?
en güzeli zaten 10 gün ücretsiz
Hicrî Safer ayı canım. Bela ayı olarak bilinir.Safer ayı ne demek?
İncecik ve minik minik, sarımsaklı yoğurtlu, üzerine de salçalı soğanlı sosuuuOnun yüzüne kimse bakmaz.Ama tadını bilseler garanti 1. lik
Olmaz demeeeee aşkommmmm Benim
Bu ne sevgi aaaaahhh bu ne ızdırapOlmaz tabi ki
İncecik ve minik minik, sarımsaklı yoğurtlu, üzerine de salçalı soğanlı sosuuu
benim buralarda takilmamam lazım ama siz olmadan yapamıyorumNevreste artık +1 gebemiz daha var, yemek topiğinde yemek konuşmayalım