- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.169
Niye izin vermeyelim ,etkisiz eleman oldun aldık,fasulyeden katılacaksın
Hiçbir tahminim yok maalesefYeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
@-cantanem-
Smile Forever
_CaNanSu_
tontriko
- Pudra Pembe -
can09e
gurtmingotam
H E
@tuzsuz_ruh
Yok balgiin zamanı benimde aklıma o geliyor sanki o olacak ://Hiçbir tahminim yok maalesef
Şuan aklıma tek gelen balık, onun içinde erken sanırım
Zamanı ama, Doğu’ya balık çeşitleri geç geliyor denmiştiYok balgiin zamanı benimde aklıma o geliyor sanki o olacak ://
kahvaltı sofrası içime öyle doğuyorYeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
@-cantanem-
Smile Forever
_CaNanSu_
tontriko
- Pudra Pembe -
can09e
gurtmingotam
H E
@tuzsuz_ruh
Yeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
@-cantanem-
Smile Forever
_CaNanSu_
tontriko
- Pudra Pembe -
can09e
gurtmingotam
H E
@tuzsuz_ruh
Deniz urunleeri ya da makarnalar diye dusunuyorumYeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
@-cantanem-
Smile Forever
_CaNanSu_
tontriko
- Pudra Pembe -
can09e
gurtmingotam
H E
@tuzsuz_ruh
söyle lütfeeennSöylemem
söyle lütfeeenn
bilmem belli mi olurMakarna
Katilacak misin sende
Senide gorelim sahalarda
Ben tatlılar olacak dedim Nevoş hayır dediTünaydın
Yeni kategori sanki datlu bişeyler olacak gibi
Geçmişte kermeste yediğim künefe yüzünden ben de eskisi kadar sevmiyorum künefeyiKk ya sasiyorum zaten künefe nasıl sevilmez tamam basma kadayıfı güzel ama tatlı değil tuzlu tercih etti bu sefer kk ://
Benim tahminimi merak etmiyor musun,ben neden yokum etiketlerde ?Yeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
@-cantanem-
Smile Forever
_CaNanSu_
tontriko
- Pudra Pembe -
can09e
gurtmingotam
H E
@tuzsuz_ruh
Tekrar tekrar baktım etiketlere unuttum mi kimseyi diye affet deynep babaBen tatlılar olacak dedim Nevoş hayır dedi
Geçmişte kermeste yediğim künefe yüzünden ben de eskisi kadar sevmiyorum künefeyiKdayıfın içinde peynir olmasındansa fındık ,ceviz,fıstık daha çok damak tadıma uyuyor.Tatlı kategorisinde olsaydı kadayıfların şansı yüksek olabilirsi ama adı üstünde yöresel yemek deyince insan daha çok yemeğe kayıyor oy verirken eli
Benim tahminimi merak etmiyor musun,ben neden yokum etiketlerde ?
Baba derkenTekrar tekrar baktım etiketlere unuttum mi kimseyi diye affet deynep baba
Deniz olursa yapacağım çeşit yok sürekli yaptığım 3 çeşit var zaten ://Deniz urunleeri ya da makarnalar diye dusunuyorum
Sır miSöylemem
Bakalım ne olacakkahvaltı sofrası içime öyle doğuyor
@DenizinYosunKokusu ve @Jenna _16 yi bekliyorum bende sahalaraMakarna
Katilacak misin sende
Senide gorelim sahalarda
Yemek topigine çok katılanlardan değil misin ben yeniyim ya ondan dediydimBaba derken
Yemek konularını bulamadım ya şu tam liste nerdeki kurcalayalımBen tatlılar olacak dedim Nevoş hayır dedi
Geçmişte kermeste yediğim künefe yüzünden ben de eskisi kadar sevmiyorum künefeyiKdayıfın içinde peynir olmasındansa fındık ,ceviz,fıstık daha çok damak tadıma uyuyor.Tatlı kategorisinde olsaydı kadayıfların şansı yüksek olabilirsi ama adı üstünde yöresel yemek deyince insan daha çok yemeğe kayıyor oy verirken eli
Benim tahminimi merak etmiyor musun,ben neden yokum etiketlerde ?