- 24 Eylül 2018
- 97.130
- 292.371
Hep merhametim engel oluyor ya bana,katılırsam birinci olurum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep merhametim engel oluyor ya bana,katılırsam birinci olurum diye
Ol ne olursan ol yine gelHep merhametim engel oluyor ya bana,katılırsam birinci olurum diye
Yemek tariflerinde,hemen yemekteyizin üstündeYemek konularını bulamadım ya şu tam liste nerdeki kurcalayalım
Ben bekliyorumYemek tariflerinde,hemen yemekteyizin üstünde
Ben de tahminimi söyleyeyim mi?
Söyle söyleYemek tariflerinde,hemen yemekteyizin üstünde
Ben de tahminimi söyleyeyim mi?
Ben bekliyorum
Nevoş çok seveceğiniz kategori dedi,o yüzden balığı eledim herkes balık sevmiyor.Söyle söyle
Çok seveceğimiz bişeyşe hamurişi olabilir o zaman el açması börekler mi yoğusammmNevoş çok seveceğiniz kategori dedi,o yüzden balığı eledim herkes balık sevmiyor.
Böreklerde seçenek az dedi onu da eledim.
Pastalarda çilek çok aranıyor süsleme için ,mevsimi değil onu da eledim.
Keki yeni yaptık eledim.
Tatlılar değil dedi eledim.
Büyük ihtimal makarnalar diyorum çoğumuz severiz yemeği,küçük ihtimal de Dünya mutfağı diyorum
Keşke kış sebzeleri olsa mevsimindeyken
Dün yazmıştı böreklerde seçenek az olmaz diye ama hamurişi kategorisi olursa olabilirÇok seveceğimiz bişeyşe hamurişi olabilir o zaman el açması börekler mi yoğusammm
Bizim en sevdiğimiz şey neDün yazmıştı böreklerde seçenek az olmaz diye ama hamurişi kategorisi olursa olabilir
Sensiz olur mu hiçBelki katilmam
Oyumla destek olurum size
Pasta ,börek yani severler ben sevdiğimden demiyorum gerçek bakBizim en sevdiğimiz şey ne
he valla sensiz olur mu hiçç ... bundan sonraki oyum sana ya hemmBelki katilmam
Oyumla destek olurum size
he valla sensiz olur mu hiçç ... bundan sonraki oyum sana ya hemm
Nevoş koş şike varrrrtarifi görmeden oy veriyorhe valla sensiz olur mu hiçç ... bundan sonraki oyum sana ya hemm
Çok sevilen bişeyse bu hamurişi olmalıPasta ,börek yani severler ben sevdiğimden demiyorum gerçek bak
Börek demişken Nevreste GÖTÜRMÜŞ MÜDÜR BÖREĞİ ,KISIRI MİDEYE ,şişkolaşmış mıdır ?