- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.225
O gün pazara çıkamadığım için cecil kullanmıştım bugün künefe peyniri deyip aldığım bı peynir var peynirci den onu aldım yarın tekrar yapıyorum ins gel beraber olsun :))Ben senin tarifi de gorselide begendim. Ama farkli acilardan bir iki sunum daha istermis. Bide keske butun antep fistigi kullansaydin ustune mesela. Yanina da serpistirseydin kabuklu sekilde daha iyi gibi. Ama genel olarak bence guzel. detay aradigim icin yaptigim yorum busuan olsa hemen gomerim bir porsiyon
O gün pazara çıkamadığım için cecil kullanmıştım bugün künefe peyniri deyip aldığım bı peynir var peynirci den onu aldım yarın tekrar yapıyorum ins gel beraber olsun :))
Sakarya/ Adapazarı canım :)Neresi yesilkoy mu
Bütün süslemelerim gözüksün istemiştimDaha önce yazdığım gibi sosun koyu idi ama yine de başarılıydı sunumun ,daha fazla oy bekliyordum içli köftelerden
Bir de derler yemeğin salçalısı karının kalçalısı
Ne güzel yorum böyle.Genelde hamsi yapınca bu tabağa koyduğumdan gözüm alışmış ,demek ki neymiş yarışmada cam tabak kullanmıyoruz
Cam tabak olunca alttan yeşil yeşil kıvırcık çıkınca tabağa renk verir dedim ama yanıldım
nE GERİVERMESİ ELİMDE OLSA MANTIYA VERDİĞİM OYU DA GERİ ALACAĞIM
Caps Lock açık kalmış ,bağırmadım sana
Köfte deyip geçme herkes tutturamazKöftelerin de pidelerin de çok güzel duruyordu,sunumun da başarılıydı ,sosun az da sulu olabilirdi sadece
Büyük şiş kullanıp ,parçalanmadan yapsaydın daha fazla olabilirdi oyun.Arka plandaki gerek pilavın gerek diğerleri gayet başarılı idi.
Talebe göre yorum yapıyoruz
Bir cimri daha
Antepte pirinç ,bulgur çok mu pahalı,biberlerin içi bomboşSunum süper
Benim buzlukta ıspanaklı kekten yapıp rondoda toz haline gelmiş var
Senin sunum da her zaman ki gibi süper.Ama kadayıfın önde olsaymış ,daha yakın çekim olsaymış ,üstten gözüküyor sadece kadayıfın ,biraz daha aşağıdan çekseymişsin ,ve de düz tabak kullansaymışsın kadayıf daha ön plana çıkar ,kendini gösterirdi,çok güzeldi kadayıfın hakettiği oyu alamadı
Çok teşekkür ederimBasma kadayif ve icli kofte arasinda kaldim. Ilk defa karar veremiyorum. Arkadaslar kirilmasin. @yasminsay @Makyajkolik13
Oyum icli kofteden yana. Basarilar kizlar herkesin eline saglik. Iyi olan kazansin.
Anlayisin icin sagol.Çok teşekkür ederim
İçli köfteyi yapan arkadaşım benim hemşerim yabancıya gitmedi oy, kendime alnış gibi kabul ettim canım saolasın
Yüreğine sağlık canım, beğenmen yeter canın saolsunAnlayisin icin sagol.Keske iki oy olsaydi.
Teşekkür ederim canımUrfalı olaraktan Urfa kebaba torpil geçtim :) Ama hepsi çok güzel görünüyor ellerinize saglik kizlar
Abla senin profile baktım da çok kalabalık olacak her gün sil süpür zor olacak sen bana ver madalyayı bak kimsede yok ortada anlaşalımGünaydın
Ben kalabalık seviyorum.Tak takıştır en sevdiğim:)Abla senin profile baktım da çok kalabalık olacak her gün sil süpür zor olacak sen bana ver madalyayı bak kimsede yok ortada anlaşalım