- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bı şansımı deneyim dedim olmadı ins bı daha ki sefere benim olurBen kalabalık seviyorum.Tak takıştır en sevdiğim:)
Tozlanırsa yardımcı olursun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı şansımı deneyim dedim olmadı ins bı daha ki sefere benim olurBen kalabalık seviyorum.Tak takıştır en sevdiğim:)
Tozlanırsa yardımcı olursun:)
Çıtayı yükselttin bu kategoride daha iyisi olacak inşaallahBı şansımı deneyim dedim olmadı ins bı daha ki sefere benim olur
İns abla herkesin çıtası o kadar yuksekki zorlanıyorumÇıtayı yükselttin bu kategoride daha iyisi olacak inşaallah
Şimdi sunumlar eş değer olunca bu seferde en sevilen,en çok istenen tarifi seçmek gerekiyor:)İns abla herkesin çıtası o kadar yuksekki zorlanıyorum
Sıra ona geldi diyorsun zaten sen kazandın belli bı an önce açilsa mi şu yeni kategoriŞimdi sunumlar eş değer olunca bu seferde en sevilen,en çok istenen tarifi seçmek gerekiyor:)
Yarın inşaallah açılır:)Sıra ona geldi diyorsun zaten sen kazandın belli bı an önce açilsa mi şu yeni kategori
Hazır sen ben varız başka da kimse yok anlaşalım aha şuracıkta
Bugün ayın 29 u değil mi ://Yarın inşaallah açılır:)
Bu gece 12'den sonra bitiyor:)
30'unda bitiyor.Gece 12'den sonra 30'u olmuyor mu?Her ay öyle kapatıyoruz:)Bugün ayın 29 u değil mi ://
Ben yine yarın akşam bitecek diye düşünüyorum daha adapte olamadım topige dün geceden de uykusuz olunca30'unda bitiyor.Gece 12'den sonra 30'u olmuyor mu?Her ay öyle kapatıyoruz:)
Yok canım 30'u olur olmaz biter ve uygunsa hemen ertesi gün konu açılır:)Ben yine yarın akşam bitecek diye düşünüyorum daha adapte olamadım topige dün geceden de uykusuz olunca
Ben de vardı ödüç verirdim isteseydinAma pis gönderirsen kızardım sanaBu şişin büyüğü yokki, et fırında pişerken dagaldı malesef. Mangal olsa farklı olurdu sagol canım
Araya kaynamış özür dilerim Kadayıfı basma kadayıftaki gibi kızarmış görmek istiyoruz genelde,bir de peynir uzasın diye hemen çekmişsin ,peynirin uzadığı görüntü çok güzel,diğerlerleri için az daha bekleseydin biraz sulu gibi duruyor,ama her halükarda sunum başarılı.Bir de 2 kere yöreselde ,Ramazan menülerinde künefe yapıldı fazla oy alamamıştı sanırsam,KK künefeyi fazla sevmiyor galibadeynepnaz bana yine yorum yapmamış
Cam tabak fikri benim de hoşuma gitmiyordu,geçen sefer kek yarışmasında karpuz kekimle 2.olunca alakası yok herhalde dedim ama alakası varmışGüya alttan yeşillik koyunca tabağa renk verir dedimHep googlenin yüzünden hamsi sunumlarına bakmıştım ,öyle bir sunumdan ilham almıştımMadem Karadeniz turşu ve mısır ekmeğiyle tam yöresel olsun dedimEsasında ben tekken çekim yaparım ,telden çektiklerime bakıp hoşuma gitmediyse yeniden çekerim.O gün esasında oğlan okulda olacakken evde olacağı tuttu,kızardıktan sonra başıma geldi ,acele etti yemek için ,ben de aceleden üstüste fazla ölçmeden çektim.Bir de belki Onun telefonu daha iyi çeker dedim ama daha uzaktan gibi olmuş,benim telefonum olsa daha iyi çekerdi Onunkinden.Buldum tüm suçlu oğlum,okuldan gelsin bir güzel döveyim OnuNeyse dövmeyeyim çok beğenmişti hamsiyideynepnaz ivit gelelim senin hamsi kusina, kesinlikle cam tabak olmadi. Acayip yesillik sebze var bol bol, renkler hamsiyi yok etmis. O yesillikleri daha geri plana atip misir ekmeginle tursun onde olsa, hamsiyide gozumuze soksaydin bence daha bi hos olurdu. Bide sende ben gibi cekim acisini tutturamamisin.
Ama bana gore hamsi hamsidir, her turlu yerim.
Ben biliyorum kiiiiAcaba yeni kategorimiz ne olacak
Ben şişlerimden memnunumBen de vardı ödüç verirdim isteseydinAma pis gönderirsen kızardım sana
Araya kaynamış özür dilerim Kadayıfı basma kadayıftaki gibi kızarmış görmek istiyoruz genelde,bir de peynir uzasın diye hemen çekmişsin ,peynirin uzadığı görüntü çok güzel,diğerlerleri için az daha bekleseydin biraz sulu gibi duruyor,ama her halükarda sunum başarılı.Bir de 2 kere yöreselde ,Ramazan menülerinde künefe yapıldı fazla oy alamamıştı sanırsam,KK künefeyi fazla sevmiyor galiba
Cam tabak fikri benim de hoşuma gitmiyordu,geçen sefer kek yarışmasında karpuz kekimle 2.olunca alakası yok herhalde dedim ama alakası varmışGüya alttan yeşillik koyunca tabağa renk verir dedimHep googlenin yüzünden hamsi sunumlarına bakmıştım ,öyle bir sunumdan ilham almıştımMadem Karadeniz turşu ve mısır ekmeğiyle tam yöresel olsun dedimEsasında ben tekken çekim yaparım ,telden çektiklerime bakıp hoşuma gitmediyse yeniden çekerim.O gün esasında oğlan okulda olacakken evde olacağı tuttu,kızardıktan sonra başıma geldi ,acele etti yemek için ,ben de aceleden üstüste fazla ölçmeden çektim.Bir de belki Onun telefonu daha iyi çeker dedim ama daha uzaktan gibi olmuş,benim telefonum olsa daha iyi çekerdi Onunkinden.Buldum tüm suçlu oğlum,okuldan gelsin bir güzel döveyim OnuNeyse dövmeyeyim çok beğenmişti hamsiyi
Ne yazmışım bee
Nereden biliyorsunBen biliyorum kiiii
Tarifimi de düşündüm ,bnenden önce alan olmazsa
Söyle de bizde bilelimBen biliyorum kiiii
Tarifimi de düşündüm ,bnenden önce alan olmazsa
Aynen bende öğreneyimSöyle de bizde bilelim
Kulağına diyeyimSonra herkes öğrendiğim yere bakarNereden biliyorsun
Ben beğendim sunumunu:)Cam tabak fikri benim de hoşuma gitmiyordu,geçen sefer kek yarışmasında karpuz kekimle 2.olunca alakası yok herhalde dedim ama alakası varmışGüya alttan yeşillik koyunca tabağa renk verir dedimHep googlenin yüzünden hamsi sunumlarına bakmıştım ,öyle bir sunumdan ilham almıştımMadem Karadeniz turşu ve mısır ekmeğiyle tam yöresel olsun dedimEsasında ben tekken çekim yaparım ,telden çektiklerime bakıp hoşuma gitmediyse yeniden çekerim.O gün esasında oğlan okulda olacakken evde olacağı tuttu,kızardıktan sonra başıma geldi ,acele etti yemek için ,ben de aceleden üstüste fazla ölçmeden çektim.Bir de belki Onun telefonu daha iyi çeker dedim ama daha uzaktan gibi olmuş,benim telefonum olsa daha iyi çekerdi Onunkinden.Buldum tüm suçlu oğlum,okuldan gelsin bir güzel döveyim OnuNeyse dövmeyeyim çok beğenmişti hamsiyi
Ne yazmışım bee
Söyle bakayım doğru mu:)Kulağına diyeyimSonra herkes öğrendiğim yere bakar