- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Seçtiklerim arasında biri hariç diğerleri olursa katılırım.Benden kurtulamazsınızNevreste önümüzdeki kategoriye katılacak mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçtiklerim arasında biri hariç diğerleri olursa katılırım.Benden kurtulamazsınızNevreste önümüzdeki kategoriye katılacak mısın?
Yalan tabi ki
Katılsa ne olur, katılıyor 2 yılda bir kazanıyor ben 3 yılda kazandım
Bu oylama sonunda 1. olursam,katılsamda benim 1.lik geçersiz.Sorun yok:)Katilmasin bence
Nevros el açması börekler olsada bal kabağından börek yapsam böyle çıtır çıtır, ama sonuncu olurum o ayrıSeçtiklerim arasında biri hariç diğerleri olursa katılırım.Benden kurtulamazsınız
afiyet olsun o zaman simdidenSenle alakası yok canım, kuş başı canım istiyor mangalda hava açınca Eşime balkonda yaptıracağım
3 madalya için geçerli değil mi , yedirmeyiz nevrosunuzun madalyasınıBu oylama sonunda 1. olursam,katılsamda benim 1.lik geçersiz.Sorun yok:)
Hee o da aklima geldiBu oylama sonunda 1. olursam,katılsamda benim 1.lik geçersiz.Sorun yok:)
El açması börekler konusunu geçen konuştuk.Olmaz diye karar aldık:)Yani çok fazla seçenek yokNevros el açması börekler olsada bal kabağından börek yapsam böyle çıtır çıtır, ama sonuncu olurum o ayrı
Yeter ki iste. Hemen yorumlarizBen sende kusur bulamadım ama benimkini isteyen elestirebikir beni etiketlesin de bende göreyim yorumu :))
Tama 3. gelecek ondan sonra başka yok:)3 madalya için geçerli değil mi , yedirmeyiz nevrosunuzun madalyasını
Bayilirim balkabagina:))Nevros el açması börekler olsada bal kabağından börek yapsam böyle çıtır çıtır, ama sonuncu olurum o ayrı
Yap yap ben kirilmam isteyen herkes yapsin sormadanBenim var yapayım mı
Allah iyilik versin canım, dikkat etmeye çalışıyoruzgeçmiş olsun sizede:)Çok şükür canım çok sevindim bezelye kadardır o şimdi biz iyiyiz çok şükür ufaktan hastalıklar yokluyor 1 kaç güne iyileşiyoruz havalar çok soğudu burda fırtına yağmur, aman ha dikkat et hamileyken hastalık hiç çekilmiyor ilaçta içemiyorsun üşütmeyin
kaç seçenek mevcut, dünya mutfaklarına bende katılmamSeçtiklerim arasında biri hariç diğerleri olursa katılırım.Benden kurtulamazsınız
Yani pastalarda 10 katlı pasta yapsam,şerbetli tatlılarda 100 katlı baklavada açsam no problemHee o da aklima geldi
Aslında onda bir sürü uygun seçenek var.Pizza mesela yapmaz mısın?Allah iyilik versin canım, dikkat etmeye çalışıyoruzgeçmiş olsun sizede:)
kaç seçenek mevcut, dünya mutfaklarına bende katılmam
Olsun ben size yapayım, harika oluyorEl açması börekler konusunu geçen konuştuk.Olmaz diye karar aldık:)Yani çok fazla seçenek yok
He , bir an dedim nasıl olmuyorTama 3. gelecek ondan sonra başka yok:)
BendeBayilirim balkabagina:))
Tarifte hiç sorun yok.Hatta o lavaşa yaptığın sos efsane bayıldım.Sunumu farklı isterdim.Beyaz büyük servis ve süzme yoğurt:)O zaman oyların 2 ye katlanırdı:)Yani oyumu sana verdim biliyorsun.Yap yap ben kirilmam isteyen herkes yapsin sormadan
Yap tarif alalım:)Olsun ben size yapayım, harika oluyor
He , bir an dedim nasıl olmuyor
Bende
Sagol canımafiyet olsun o zaman simdiden
bana kalırsa yaparım tabikiAslında onda bir sürü uygun seçenek var.Pizza mesela yapmaz mısın?
Kesinlikle hak veriyorum. Uygun tabagim yoktu birde yogurdu cirptim ben dogru soze ne gacetTarifte hiç sorun yok.Hatta o lavaşa yaptığın sos efsane bayıldım.Sunumu farklı isterdim.Beyaz büyük servis ve süzme yoğurt:)O zaman oyların 2 ye katlanırdı:)Yani oyumu sana verdim biliyorsun.