- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Hızlı resimde olan resimleri silince buradan uçmuş:)Evet zamaninda hizliresimden eklediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızlı resimde olan resimleri silince buradan uçmuş:)Evet zamaninda hizliresimden eklediydim
Destek olmak için evet dedim ama o kadarda yerden yere vurma hep ilk 10 a giriyordumNeyse katılanlara umut diye gösteririz nevros bakın olmaz diye birşey yok ne sonlarda yarıştı nevros
Ispanaklı kekten şahane oluyor:)Yalanci fistik da mi varmis
MezelerYeni kategoriye dair hiçbir fikrim yok...
Ortada kalacam yine
utandırıyorsun ablacım sen kadar olamam amaSen ne kadar mütevazi,anlayışlı ve tatlısınHayranım sana tavrına
Benim aklımda başka şeyler vardı:)Mezeler
Asıl ben senin kadar olamamutandırıyorsun ablacım sen kadar olamam ama
Çok merak ediyorumBenim aklımda başka şeyler vardı:)
Asıl ben senin kadar olamam
Nasılsın canım kalp atışlarını duydunuz mu kaçırmış olabilirim netim az diye akşamdan akşama giriyorum neyseki hafta sonu yenileniyorNevreste önümüzdeki kategoriye katılacak mısın?
YalanDestek olmak için evet dedim ama o kadarda yerden yere vurma hep ilk 10 a giriyordum
İyiyim canım,geçen perşembe kalp atışını duyduk şükür, yarın kontrolüm var sen nasılsınNasılsın canım kalp atışlarını duydunuz mu kaçırmış olabilirim netim az diye akşamdan akşama giriyorum neyseki hafta sonu yenileniyor
Ben de simdi baktim harika bi seymisIspanaklı kekten şahane oluyor:)
Katılsa ne olur, katılıyor 2 yılda bir kazanıyor ben 3 yılda kazandımNevreste önümüzdeki kategoriye katılacak mısın?
Katilmasin benceKatılsa ne olur, katılıyor 2 yılda bir kazanıyor ben 3 yılda kazandım
Çok şükür canım çok sevindim bezelye kadardır o şimdi biz iyiyiz çok şükür ufaktan hastalıklar yokluyor 1 kaç güne iyileşiyoruz havalar çok soğudu burda fırtına yağmur, aman ha dikkat et hamileyken hastalık hiç çekilmiyor ilaçta içemiyorsun üşütmeyinİyiyim canım,geçen perşembe kalp atışını duyduk şükür, yarın kontrolüm var sen nasılsın