- 8 Haziran 2013
- 56.225
- 149.273
Ben sende kusur bulamadım ama benimkini isteyen elestirebikir beni etiketlesin de bende göreyim yorumu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sende kusur bulamadım ama benimkini isteyen elestirebikir beni etiketlesin de bende göreyim yorumu :))
Üzerinde ki fıstık mı?Bekliyorum bacım
Değil bı fotoda fıstık var diğerinde ki yalancı fıstıkÜzerinde ki fıstık mı?
Fark ettim cevap için teşekkürlerDeğil bı fotoda fıstık var diğerinde ki yalancı fıstık
Oylamada ki foto ya baktım da ordaki yalancı Antep fıstığı sırf sunum için Antep fıstığı aldım o da Makyajkolik13 de vardı diye yapmadım ://Fark ettim cevap için teşekkürler
Keske hakiki fıstığı kullansaydın canımsaglık olsunOylamada ki foto ya baktım da ordaki yalancı Antep fıstığı sırf sunum için Antep fıstığı aldım o da Makyajkolik13 de vardı diye yapmadım ://
Selamlar bu fikir guzelmis tebrikler..
Ama sonunda birbirinize girmeyin de
Nereden nereye değil miGözlerim neler neler görüyor kim sonuncu olacak diye liste sonlarında beraber yol arkadaşlığı yaptığımız nevroşumuz ilk sıralarda
2 gün daha sabret:)Nevo yeni kategori aciklansa artik dun market alisverisi yaptim buzdolabi bosalmadan katilacaksam yapayim tarifi
Evet haklısınız internette bile bakarken kafası karışıyor insanın inşallah gelmek nasip olurAçık yürekliliğinizden ve emeğinizden dolayı tebrik ederim. Malesef Kayseri mantısı hep yanlış tanıtılıyor. Yolunuz buralara düşerse birde Kayseri de yiyin mantıyı
Yok canım kırılmadım asıl memnun oldum yorum yapmanıza bizde doğrusunu öğreniyoruz böylelikle çok teşekkür ederimEllerinize ve emeğinize sağlıklı, eminim tadı da çok güzeldir. Ben Adı Kayseri Mantısı olduğu için, Kayserili olarak benzemediğini belirttim. Umarım sizi kırmamışımdır. Yarışmada başarılar dilerim
Dosya olarak eklediğimiz resimler silinmez:)Bizim resimler de silinecek mi ileride
Sırf sen sonuncu olma diye kendimi feda ettim ,benim sonuncu,gerçek bak o yüzden sonuncuyum
Ya Lunya ben de bu duyguyu tattım ,kötüymüş sonuncu olmanın tadı
Benim var yapayım mıBenimkileri yazabilirsin.
Elestir beni, rencide et vur kir parcala yani.
Beyti
Evet zamaninda hizliresimden eklediydimDosya olarak eklediğimiz resimler silinmez:)
Onun resimler url ile eklenmiş demek:)
Bekliyorum:)Hadi eleştir benim tarifimi:)Kızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?
Neyse katılanlara umut diye gösteririz nevros bakın olmaz diye birşey yok ne sonlarda yarıştı nevrosNereden nereye değil mi
Yalanci fistik da mi varmisDeğil bı fotoda fıstık var diğerinde ki yalancı fıstık
Teşekkür ederim canımNevreste tebrik ederim canım tarifin mukemmel ustu idi.favorilerimin arasindaydi ogluma kura çektirdim.oyuzden kararsiz kaldim.ayy çok giremiyorum foruma ders,ders ,oglumun dersleri,yemek,is vakit yetmiyor bana
Sen ne kadar mütevazi,anlayışlı ve tatlısınHayranım sana tavrınaEvet haklısınız internette bile bakarken kafası karışıyor insanın inşallah gelmek nasip olur
Yok canım kırılmadım asıl memnun oldum yorum yapmanıza bizde doğrusunu öğreniyoruz böylelikle çok teşekkür ederim