Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Ben akışkan sos seviyorum sadece koyu sos görmek hoşuma gitmedi sunum tabakalarında onun dışında sorun yoktu tüm yemeklerde ben yeniyim benim eksigim daha çok siz söyleyin bena :)
Açık yürekliliğinizden ve emeğinizden dolayı tebrik ederim. Malesef Kayseri mantısı hep yanlış tanıtılıyor. Yolunuz buralara düşerse birde Kayseri de yiyin mantıyı
Ellerinize ve emeğinize sağlıklı, eminim tadı da çok güzeldir. Ben Adı Kayseri Mantısı olduğu için, Kayserili olarak benzemediğini belirttim. Umarım sizi kırmamışımdır. Yarışmada başarılar dilerim
Sırf sen sonuncu olma diye kendimi feda ettim ,benim sonuncu,gerçek bak o yüzden sonuncuyum
Ya Lunya ben de bu duyguyu tattım ,kötüymüş sonuncu olmanın tadı
Kızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?