Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben antin kuntin sosları olan yemekler mezeler yapacağımYap tarif alalım:)
Bak mezeler yaparsak sen bize o böreği yapabilirsin:)
Sağolasın canımAllah iyilik versin canım, dikkat etmeye çalışıyoruzgeçmiş olsun sizede:)
kaç seçenek mevcut, dünya mutfaklarına bende katılmam
Oyyyy niye öyle yaptınEvde yoksa tülbentte süzseydin:)Neyse öğreniyoruz.Hepimizin ufak ufak hataları var.Kesinlikle hak veriyorum. Uygun tabagim yoktu birde yogurdu cirptim ben dogru soze ne gacet
Mezeler sırası gelince öyle yaparsın:)Ben antin kuntin sosları olan yemekler mezeler yapacağım
Senin resimlerde ışık problemi var.Akşam olunca çekimler sıkıntı oluyor.Allahtan benim tabak eleştirilmedi, yoksa millet eğri büğrü, kör topal yapmışsın diyerekten benim sigortaları arttira bilirdi
Evim ışık almıyor ki binalardan mutfağımda arkadaSenin resimlerde ışık problemi var.Akşam olunca çekimler sıkıntı oluyor.
Senin resim çekerken telefonun gölgesi yansımış, akşam olduğundanAllahtan benim tabak eleştirilmedi, yoksa millet eğri büğrü, kör topal yapmışsın diyerekten benim sigortaları arttira bilirdi
O zaman ışık alan odada çekim yapacaksın:)Ben soğukta dolmaları balkona çıkardımEvim ışık almıyor ki binalardan mutfağımda arkada
Benim öyle olmaması için sabah 10 gibi resim çekmem lazım sonra hep ışık açıyorumSenin resim çekerken telefonun gölgesi yansımış, akşam olduğundan
Bizimkiler bana deli der öyle yaparsamO zaman ışık alan odada çekim yapacaksın:)Ben soğukta dolmaları balkona çıkardım
Benim ev ahalisi alıştı.Ama çevre apartmanda oturanlar ne der bilmiyorum:)Benim öyle olmaması için sabah 10 gibi resim çekmem lazım sonra hep ışık açıyorum
Bizimkiler bana deli der öyle yaparsam
İlla mutfakta çekim yapacak diye bisey yok ki, farklı odada çekebilirsin :)Benim öyle olmaması için sabah 10 gibi resim çekmem lazım sonra hep ışık açıyorum
Bizimkiler bana deli der öyle yaparsam
Geçen kurabiye yarışmasında balkonda çekim yapmıştım ya, komşuların camlara bakıyorum bakan var mı dıyeBenim ev ahalisi alıştı.Ama çevre apartmanda oturanlar ne der bilmiyorum:)
Ne yapalım alışsınlarGeçen kurabiye yarışmasında balkonda çekim yapmıştım ya, komşuların camlara bakıyorum bakan var mı dıye
Ben eleştirecek bir şey bulamadım:)Benim basmam garip kalmış, eleştiren yok
Hadi darılmayacağummm
Şu bildirim yemekler yendikten sonra gideydi 4. olmayacaktımBen eleştirecek bir şey bulamadım:)
Sunumun ve tarifin çok özenli olmuş, begenmedim. Az özenli olması gerekirdiBenim basmam garip kalmış, eleştiren yok
Hadi darılmayacağummm
Şansızlık olduŞu bildirim yemekler yendikten sonra gideydi 4. olmayacaktım
Herşey sizin göz zevkiniz içinSunumun ve tarifin çok özenli olmuş, begenmedim. Az özenli olması gerekirdi