- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Bir dahaki kategoride umarım şanslı olurumŞansızlık oldu
Datlu mu tuzlu mu yapacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dahaki kategoride umarım şanslı olurumŞansızlık oldu
Oooo yeni kategoriye bomba gibi geliyorsunHerşey sizin göz zevkiniz için
Bugün çarşamba pazarını talan ettim kendime cici sunum tabakları aldım
Özensizlik ne ola ki bilmeyrum
Henüz belli değil:)Cevap-onay bekliyorum:)Bir dahaki kategoride umarım şanslı olurum
Datlu mu tuzlu mu yapacağız
Kılıcımı kalkanımı kuşandım vallaOooo yeni kategoriye bomba gibi geliyorsun
Yaaaaaaaaa şansımız bi tık daha azaldıHerşey sizin göz zevkiniz için
Bugün çarşamba pazarını talan ettim kendime cici sunum tabakları aldım
Özensizlik ne ola ki bilmeyrum
Yarışmacıları şimdiden kaçırmayalımKılıcımı kalkanımı kuşandım valla
Şimdi de çiçek ekiyorum saksıya bir dahaki kategoride kullanacağım anca büyürYaaaaaaaaa şansımız bi tık daha azaldı
Biz işi bayağı ilerletiyoruzŞimdi de çiçek ekiyorum saksıya bir dahaki kategoride kullanacağım anca büyür
Seslemeyin önümüzdeki kategoriyi aramızda 3-5 kişiyle halledelim diye uğraşıyorumYarışmacıları şimdiden kaçırmayalım
En az 8 kişi katılmazsa kategori iptal oluyorSeslemeyin önümüzdeki kategoriyi aramızda 3-5 kişiyle halledelim diye uğraşıyorum
Başka başka nickler açıp burayı dolduracağım sözEn az 8 kişi katılmazsa kategori iptal oluyor
Tövbe bismillah, bende mi eksem, gül diktim eşim sagolsun ben aile yanına gidince kurumuş.Şimdi de çiçek ekiyorum saksıya bir dahaki kategoride kullanacağım anca büyür
Güzel fikirBaşka başka nickler açıp burayı dolduracağım söz
Latife ettim efenim bu kadar kısa sürede büyümezTövbe bismillah, bende mi eksem, gül diktim eşim sagolsun ben aile yanına gidince kurumuş.
Birinin çicegi, birinin kaktüsü, bende hiç bir görsellik yok. Eksiklerimi buldum
Makyajkolik14Güzel fikir
Sen süslü şefsin, bizi ezer geçersin. Ben sadelikten ve doğallıktan yanayımLatife ettim efenim bu kadar kısa sürede büyümez
Biraz gülelim diye söyledim, ama süsümden bişey eksilmez emin olun kuzum
Seslemeyin önümüzdeki kategoriyi aramızda 3-5 kişiyle halledelim diye uğraşıyorum
Ne düşünüyorsunBende bomba gibi gelecegim...
Heleki düşündüğüm kategoriyse
Makyajkolik14
Makyajkolik15
Makyajkolik16
Yeni isimlerim
Yok gülüm estafurullahSen süslü şefsin, bizi ezer geçersin. Ben sadelikten ve doğallıktan yanayım