- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hadi yaAllah bagislasin
2 kızım var evliyim
Herif duymasin furur beni sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaAllah bagislasin
2 kızım var evliyim
Hadi yaAllah bagislasin
Herif duymasin furur beni sonra
Amin,cümlemizinkini inşallah...
Kkya giremem daha
Cirptim yogurdu koymadan, akan tereyagi daha cok. Niye cirpiyosan yogurdu bilmem kiSeninde yogurt sulanmış ve akmış bazı resimlerde
 hiç güleceğim yoktu, kız niye çırpıyorsun yogurdu kalıp gibi dursa daha hoş olurduCirptim yogurdu koymadan, akan tereyagi daha cok. Niye cirpiyosan yogurdu bilmem ki
TabikiiiiBeni eleştirin, beniii
Hic deme gitsin. Beytileri dizdikten sonra is isten gecmisti fark ettigim de, geri de alamadim kaldi oyle. Tereyagida haliyle akti gitti. Allam kendi bacagima sıktim suanda bu yorumlarla hiç güleceğim yoktu, kız niye çırpıyorsun yogurdu kalıp gibi dursa daha hoş olurdu
Hic deme gitsin. Beytileri dizdikten sonra is isten gecmisti fark ettigim de, geri de alamadim kaldi oyle. Tereyagida haliyle akti gitti. Allam kendi bacagima sıktim suanda bu yorumlarla
Neyse yapacaklara tavsiye yogurdu cirpmayin efendim. Kim cirpar ki benden baska
Ben onu mangalda yapmasını da bilirdim de yanlıs zamana denk geldiTabikiiii
Kebabin dagilmis, birde sebzeleri firinda kozlemissin o yuzden koz gibi durmuyor. Genel anlamda bakarsak pek elestirisel bisey yok tabaklarimiz da. Anca detay aradigimiz da fark ediliyor bizim tarifler kardes senle
Sağlık olsun canım önümüzde ki maçlara bakalımHic deme gitsin. Beytileri dizdikten sonra is isten gecmisti fark ettigim de, geri de alamadim kaldi oyle. Tereyagida haliyle akti gitti. Allam kendi bacagima sıktim suanda bu yorumlarla
Neyse yapacaklara tavsiye yogurdu cirpmayin efendim. Kim cirpar ki benden baska
Hasi zaten atesde olani, keske imkanimiz olsaydi. Hayirlisi olsunBen onu mangalda yapmasını da bilirdim de yanlıs zamana denk geldi
Sağlık olsun canım önümüzde ki maçlara bakalım
Hamilelik sıkıntı, yoksa beni kimse tutamazdı, zaten canım mangal istiyorHasi zaten atesde olani, keske imkanimiz olsaydi. Hayirlisi olsun
Sagol bebegim, mersi. Bir öpücüğü hakettin
Kıskanma
Ay ben mi hatirlatmis oldum simdi mangali tuh hava cok kotu burda mumkun degil mangal yapmakHamilelik sıkıntı, yoksa beni kimse tutamazdı, zaten canım mangal istiyor
Senle alakası yok canım, kuş başı canım istiyor mangalda hava açınca Eşime balkonda yaptıracağımAy ben mi hatirlatmis oldum simdi mangali tuh hava cok kotu burda mumkun degil mangal yapmak
Ben bekliyorum yorumlarını :)) darilmamKızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?
Ben sende kusur bulamadım ama benimkini isteyen elestirebikir beni etiketlesin de bende göreyim yorumu :))Elestirmemi isteyen varsa tarifini yazsin, kirilmayacaksa elestiririm