Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Tabikiiii
Kebabin dagilmis, birde sebzeleri firinda kozlemissin o yuzden koz gibi durmuyor. Genel anlamda bakarsak pek elestirisel bisey yok tabaklarimiz da. Anca detay aradigimiz da fark ediliyor bizim tarifler kardes senle
Hic deme gitsin. Beytileri dizdikten sonra is isten gecmisti fark ettigim de, geri de alamadim kaldi oyle. Tereyagida haliyle akti gitti. Allam kendi bacagima sıktim suanda bu yorumlarla
Neyse yapacaklara tavsiye yogurdu cirpmayin efendim. Kim cirpar ki benden baska
Hic deme gitsin. Beytileri dizdikten sonra is isten gecmisti fark ettigim de, geri de alamadim kaldi oyle. Tereyagida haliyle akti gitti. Allam kendi bacagima sıktim suanda bu yorumlarla
Tabikiiii
Kebabin dagilmis, birde sebzeleri firinda kozlemissin o yuzden koz gibi durmuyor. Genel anlamda bakarsak pek elestirisel bisey yok tabaklarimiz da. Anca detay aradigimiz da fark ediliyor bizim tarifler kardes senle
Kızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?