Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama servis tabaklarim hep desenli. Duz bisey olsun istedim bulamadim da, aslinda sirf bu tarif icin tabak alicaktim. Keske alsaymisim.Senin tarifine tek eleştirili yorumum olacak bacım.
Keşke servis tabağı kullansaydın.
Onun haricinde çok beğendim, özellikle yufkalarının soslu olmasına bayıldım diyebilirim
Sen baya hasir nesirsin galiba bizim yemeklerle canimEt suyuna güveçte çorba...
Arka plan çok hoş yöresel ama kaseyi daha yakından çekebilirdin...
Kase uzak gibi o yuzden icindekiler belli olmuyor...
Ayrıca sen tarifini yapmadan once burda konuşmuştuk hatirlarsan şeki yoresinden yapacağım demiştin...
Ben piti yapacağını bildim ama buraya yazmadım süprizi bozulmasin diye
Sen baya hasir nesirsin galiba bizim yemeklerle canim
Benim talihsizligim kase olmus galiba daha duz tabak secmeliydim kase de eski oldugundan daha guzel olur dekoratif acidan diye dusunmustum
oz elestiri yapayim isigi cok kotu bana gore, tarif icin uygun tabagim da yoktu.Evet ya aslinda hic elestrilcek yani yok Smile Forever in tarifinin.
E sen bizden sayilirsin o zamanEvet canım
Azerileri severim ve azeri arkadaşlarım da var...
Azerice bilirim ve daha önce Azerbaycana geldim
Neyse bu kadar bilgi yeter
Bende hangisi yemek diye çok tereddut ettim. Testinin içinde sandım, gercekten tastaki üzüm hoşafına benziyorHer kes mi hosaf sanmis ya baga niye daha onceden soylemediniz
Seninde yogurt sulanmış ve akmış bazı resimlerdeBisiy soylerken on kere dusunuyorum burda valla, kirilir mi alinir mi karsimda ki diye. Yoksa cidden soylemeyi dusundum
Sana hiç eleştirim yok ve senin gibi 4 tarif var eleştiremeyeceğimBeni eleştirin, beniii
Sagol bebegim, mersi. Bir öpücüğü hakettinSana hiç eleştirim yok ve senin gibi 4 tarif var eleştiremeyeceğim
Mikemmel
Sana hiç eleştirim yok ve senin gibi 4 tarif var eleştiremeyeceğim
Mikemmel
Sagol bebegim, mersi. Bir öpücüğü hakettin
oy ben nerelere gideeemBende hangisi yemek diye çok tereddut ettim. Testinin içinde sandım, gercekten tastaki üzüm hoşafına benziyor
Evli degilsen seni kardesime alayim tam olsunÖyle sayılırım
Evli degilsen seni kardesime alayim tam olsun
noldu kızz, senin tabak sanat eseri, diyecek bisey yok zaten
Malesefoy ben nerelere gideeem
noldu kızz, senin tabak sanat eseri, diyecek bisey yok zaten
Bana öpücük atmıyorsun çoktandır
Sağol bebeğim seninkide öyle