- 20 Mart 2008
- 140.714
- 211.154
- 60
Sağol ablacım
O atıyla dört nala koşuyor...
Bense kaplumbağa hızıyla gidiyorum
Oysaki gerçekler çokkkkk farklı sen sen nevoşa yemekleri kendi yapmıyor hazır alıp buraya ekliyor
Gözü görmüyor dişleride takma mazallah yemeğin içine filan düşer
Nevreste mesajımı şuraya bırakayım
Mizahi yönünüzün farkındayım ablacım.Noldu öyle derin düşünceler içindesin,bu bizim nevoşla aramaızdaki mizahi yöndür:))
Çok teşekkür ederim canımGünaydın,
Bu kez oyum Kuru dolmaya..
Ellerinize emeğinize sağlık. Bol şanslarınız olsun..
Çorba-şerbetli tatlı ,zeytinyağlılar ve yaş pasta aklımda kalanlar:)Ama silinmiş resimler:)Tatlısını bayram tatlılarında kullandım diye hazırlıyorum:)
Mizahi yönünüzün farkındayım ablacım.
Dişlerin, yemeğin içine düşmesi gözümün önüne geldide
Teşekkür ederim canımYaaaNevreste ablacım tebrikler o zaman :) ellerine kollarına sağlık gerçekten güzel görünüyor Emin’im lezzeti de bir o kadar güzeldir
Ona talep olmuyor:)Yani herkeste kutlama olmuyor:)Gunaydin bu aradayeni kategori yilbasi yemekleri olsun bence
Teşekkür ederim canım beğenmen yeter:)Selamlar
Oyumu kullandım..
@tuce_tuce ellerine sağlık... ımhhh olsa da yeseküstünden sarımsaklı yoğurt akan bir görüntü olsaydı daha da fena olurdu diye tahmin ediyorumm..
ama Basma kadayıf, Pideli Köfte, Urfa Kebap ve Kuru Dolma sahiplerine selamlarımı gönderiyorum.. Çok iyiydi..
Aynen birbirimize takılmak hobi bizim için:))
Düşerken tak takkkk diye birbirine vuruyorr
Ben katılmış olsam bütün bir tavuğu kizartmaktan öteye gecemezdim iç pilavlı klasik türk evi çerez bol mandalina portakalOna talep olmuyor:)Yani herkeste kutlama olmuyor:)
Noldu öyle derin düşünceler içindesin,bu bizim nevoşla aramaızdaki mizahi yöndür:))
Sunuma bardaktaki dişlerimi koyacaktım unutmuşum
Abla aklımda hep çok naif kibar biriydinSunuma bardaktaki dişlerimi koyacaktım unutmuşum
Altın ve pırlantalı dişlerden, tarifine bakan olmazdı fakat, bütün oylar sana giderdiSunuma bardaktaki dişlerimi koyacaktım unutmuşum
Yok ben çıkartmalı seviyorum
Bu ara yine gitti diş hekimine, acep vidalattırdı mı
Neyse sonraki kategoride çevherlerimi göstereceğimAltın ve pırlantalı dişlerden, tarifine bakan olmazdı fakat, bütün oylar sana giderdi
Yok ben çıkartmalı seviyorum
Çalınma ihtimali yüksek o zamanYok ben çıkartmalı seviyorum