- 8 Haziran 2013
- 56.224
- 149.272
Nevreste birinci olduKim önde gidiyor ben daha oyumu kullanmadım karar vermek çok zor bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste birinci olduKim önde gidiyor ben daha oyumu kullanmadım karar vermek çok zor bu sefer
Nevoş atını aldı, Üsküdar’ı geçtiKim önde gidiyor ben daha oyumu kullanmadım karar vermek çok zor bu sefer
Teee 6 sene once ilk 4 ne katilmisdim sanirsamfotolar zaman asimina ugramisama iyi ki ugramis o zamanlar acemiydime tabi daha minikdim 22 yaslarinda felandimBirTutamMutluluk20 Daha önce de katılmışsın yarışmalara,sunumlarına bakayım dedim resimler silinmiş,çok merak ettim ama ben Nevreste hangi kategoride yarışmıştı az link atsana bana
Ben detaya girememişim ki ,telden girince,gördüğümü detay sandımdıZaten detaya girdiğinde konuyu kim actiysa yazıyor abla ya ben mi anlatamadım kendimi
Daha önce yapıldı mı böyle bi kategori acaba olsa ne güzel olurdu yaGunaydin bu aradayeni kategori yilbasi yemekleri olsun bence
Emin degilim vallaama ben bi kere de yapalim demistim takmamislardiDaha önce yapıldı mı böyle bi kategori acaba olsa ne güzel olurdu ya
Çok iyi olur aslında ya :)Emin degilim vallaama ben bi kere de yapalim demistim takmamislardi
Aleyküm selam canom teşekkür ederizSelamlar
Oyumu kullandım..
tuce_tuce ellerine sağlık... ımhhh olsa da yesek üstünden sarımsaklı yoğurt akan bir görüntü olsaydı daha da fena olurdu diye tahmin ediyorumm..
ama Basma kadayıf, Pideli Köfte, Urfa Kebap ve Kuru Dolma sahiplerine selamlarımı gönderiyorum.. Çok iyiydi..
Tamam bak bakalım becerebil mis miyimBen detaya girememişim ki ,telden girince,gördüğümü detay sandımdı
Şimdi inceliyorum sağol meleğim
Selamlar
Oyumu kullandım..
tuce_tuce ellerine sağlık... ımhhh olsa da yesek üstünden sarımsaklı yoğurt akan bir görüntü olsaydı daha da fena olurdu diye tahmin ediyorumm..
ama Basma kadayıf, Pideli Köfte, Urfa Kebap ve Kuru Dolma sahiplerine selamlarımı gönderiyorum.. Çok iyiydi..
Hepside birbirinden güzeldi ellerinize sağlık hanımlar oy vermek zor olsada oyumu verdim..
Pideli Köfte ( Bursa Yöresinden _CaNanSu_ ellerine sağlık çok güzel olmuş tarifin
Teşekkür ederim abla...
Senden oy almak gururumu okşadı doğrusu
Oy veren ellerin dert görmesin ❤
Rica ederim ne demek:))
Çok beğendim ellerine sağlık,köfteyi sevmem normalde ancak kebab olursa mideye indiriyorum.
Sunumda güzel olmuş ayrıcana
1.olmuşçasına havalandım
Beğenmene çok çok sevindim abla