- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Dişlerimle daha naif ve zarifimAbla aklımda hep çok naif kibar biriydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişlerimle daha naif ve zarifimAbla aklımda hep çok naif kibar biriydin
Profildeki gibi öpücük atarken çıkarmış birde ağızdan doğum günü pastasını ufleyen nine gibiDişlerimle daha naif ve zarifim
Bu ara yine gitti diş hekimine, acep vidalattırdı mı
Sunuma bardaktaki dişlerimi koyacaktım unutmuşum
Yok ben çıkartmalı seviyorum
Takıma gelmiyorsun diye ben komplo kurdum sana yönetimle anlaştım dedim Deniz gelirse koyun kapının önüne akıllansınAltın tozu kolay yav,geçen gördüm kırtasiyede
Bu akşam siteye giriyorum,bir bakıyorum kapının dışındayım
Prolardan şüpheleniyorum
Şaka mı yapıyolar görünmeden nedir
@Smile Forever telefonunu güle güle kullan,alıntılanmadı bir türlü:))
At ablam ben her zaman müsaitimYok onunki takılıp çıkandan
Tühhh nasıl unuttun öyle ne oy alırdın varyaa
Desene 3 taneside altın diye
Bizim torunun resmini atacam sana müsaitmisin .
Rabbim ömür verirse oda olacak:)Profildeki gibi öpücük atarken çıkarmış birde ağızdan doğum günü pastasını ufleyen nine gibi
Deniz sana altın işlemeli elbise yapıyormuş.Ondan gelemiyormuş.Takıma gelmiyorsun diye ben komplo kurdum sana yönetimle anlaştım dedim Deniz gelirse koyun kapının önüne akıllansın
At ablam ben her zaman müsaitim
hiç inandırıcı gelmiyor nedenseDeniz sana altın işlemeli elbise yapıyormuş.Ondan gelemiyormuş.
Aha bulduum , Mune yi neyle kandırdın ha,kesin ekmek yapmışsındır,halis zeytinyağına kekik katıp bana bana yemiştirTakıma gelmiyorsun diye ben komplo kurdum sana yönetimle anlaştım dedim Deniz gelirse koyun kapının önüne akıllansın
Ne guzel iste az katilim olursa kazanma sansimiz artarOna talep olmuyor:)Yani herkeste kutlama olmuyor:)
Hı hı,bindallı,takımca yapınca uzun sürüyo tabiDeniz sana altın işlemeli elbise yapıyormuş.Ondan gelemiyormuş.
hiç inandırıcı gelmiyor nedense
yaptım ablama yaparım ne olacak yaneeee sana yok diye kıskanmaaaaAha bulduum , Mune yi neyle kandırdın ha,kesin ekmek yapmışsındır,halis zeytinyağına kekik katıp bana bana yemiştir
Tövbe de ne yılbaşı kutlaması, 12 olmadı mi yat uyuNe guzel iste az katilim olursa kazanma sansimiz artar
Zaten artik tadi kalmadi her yilbasi esimin ailesinin yanina gidiyoruzTövbe de ne yılbaşı kutlaması, 12 olmadı mi yat uyu
Bende uyuyakaliyorum sıkıntı yokZaten artik tadi kalmadi her yilbasi esimin ailesinin yanina gidiyoruz
Boyle yazinca seviniyorum ya bize de bi gun bi umut var yaniGözlerim neler neler görüyor kim sonuncu olacak diye liste sonlarında beraber yol arkadaşlığı yaptığımız nevroşumuz ilk sıralarda
Ben 11 de mi 12 de mi ne aldımBoyle yazinca seviniyorum ya bize de bi gun bi umut var yani