- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Sagol canim benimAltın tozu kolay yav,geçen gördüm kırtasiyede
Bu akşam siteye giriyorum,bir bakıyorum kapının dışındayım
Prolardan şüpheleniyorum
Şaka mı yapıyolar görünmeden nedir
Smile Forever telefonunu güle güle kullan,alıntılanmadı bir türlü:))
E öyle,gitmeden gelmezHe anam o yuzden zaten 2013 ten beri ayni kulusturu kullaniyodum.Dua ediyordum kiz kirilsin diye. Cok sukur kirildi da kurtuldum
Yani biz artık zengin kesimiz.
Çaktırma tamam bakarım bı ara bende de şu çin mali olanın 9 lite var geçen seneden beri kullanıyorum ekranı kırık hala ölmediYasak mi marka soylemek, dunden beri marka konusuyoz ama.
J6 plus
Birinci sayfaya dön yemeklerin linkini tıklayıp detaylarına hakabiliyorusn abla :)Tenceresiz kaldim anne sen künefe mi yapmıştın,eline sağlık,nereden bakıyoruz yemekleri yapan kim diye
Onu gördüm canım,kim yaptı diye görebiliyormuyum?Birinci sayfaya dön yemeklerin linkini tıklayıp detaylarına hakabiliyorusn abla :)
Buraya yazdiysan tamamdir.Çaktırma tamam bakarım bı ara bende de şu çin mali olanın 9 lite var geçen seneden beri kullanıyorum ekranı kırık hala ölmedi
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben ilk kez mantı yaptım evde hep merak ederdim el açması mantının tadını ve yarışma vesilesiyle mantı yapmayı seçtim. Kayserili değilim fakat araştırdım internetten Kayserili tanıdığım olmadığı için internetten baktım şekil olarak bu vardı çoğunlukta bu sebeple şekil böyle . Evet biraz büyük olmuş olabilir kabul ediyorum bunu pişerken de şişti birazsalçalı sulu olan kısım altta aslında sulu yani mantı üzerine yoğurdu yaydım ve etrafına sossuz olarak mantı dizdim sunum kaynaklı böyle görünüyor. Tarifimi incelerseniz yazdım yani nasıl yaptığımı yine de teşekkür ederim
Günaydın abla :)Günaydınlar hanımlar
Günaydın abla :)
Zaten detaya girdiğinde konuyu kim actiysa yazıyor abla ya ben mi anlatamadım kendimiOnu gördüm canım,kim yaptı diye görebiliyormuyum?
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben ilk kez mantı yaptım evde hep merak ederdim el açması mantının tadını ve yarışma vesilesiyle mantı yapmayı seçtim. Kayserili değilim fakat araştırdım internetten Kayserili tanıdığım olmadığı için internetten baktım şekil olarak bu vardı çoğunlukta bu sebeple şekil böyle . Evet biraz büyük olmuş olabilir kabul ediyorum bunu pişerken de şişti birazsalçalı sulu olan kısım altta aslında sulu yani mantı üzerine yoğurdu yaydım ve etrafına sossuz olarak mantı dizdim sunum kaynaklı böyle görünüyor. Tarifimi incelerseniz yazdım yani nasıl yaptığımı yine de teşekkür ederim