- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Marka ne model söyler misin üstü kapalıTelefon aldim kizlar ayarlari vs yapmaya calisiyorum. Artik sunumda kameranin gazabina ugramicam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marka ne model söyler misin üstü kapalıTelefon aldim kizlar ayarlari vs yapmaya calisiyorum. Artik sunumda kameranin gazabina ugramicam insallah
Ona acil beyin nakli yapılması gerek, durumu kötüDünden biri vana ya yaşlanmisti enfeksiyon kapmış miyim diye soruyordu ?
Yok ya o bile kurtaramaz :// bence kökten çözüm lazım öylesineOna acil beyin nakli yapılması gerek, durumu kötü
Ne akşamı gece olduİyi akşamlar
Bizden kimse yok ben baktımNe akşamı gece oldu
Kimseler yok, Behlül kuşun konusuna gittiler galiba
Kuş beyinliYok ya o bile kurtaramaz :// bence kökten çözüm lazım öylesine
Onlar görünmez takılıyordurBizden kimse yok ben baktım
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?Kuş beyinli
Olabilir çoğu pro olduOnlar görünmez takılıyordur
İyiyim canım, bir sıkıntım yok çok şükür. Perşembe kontrole gideceğim.Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
Yani biz artık zengin kesimiz.Olabilir çoğu pro oldu
Neyse kuş oldu uçtu (mune uçurdu)Su an yerlerdeydımmmmmmm
Senin böcekler uykuya yattı,2ci trimesterdelerBenim elbise niye gelmedi anlaşılıyor o zaman
Zengin kızıydı,canı sıkılınca tel kırıyorduIki gun once, bu telefon bir turlu kirilmadi biktim usandim dedim,durdum burda. Dun aksam sen git cattt diye dus kirilir. Inanamadim. Bu telefon 500 kere dussede kirilmiyodu. Keramet kk daymis. Buraya yazinca bak nasil da kiriliverdi oh cok sukur yani
Kaçıncı trimesterde altın tozlu İpek oluyor cano bekliyorum Dört gözleSenin böcekler uykuya yattı,2ci trimesterdeler
Altın tozu kolay yav,geçen gördüm kırtasiyedeKaçıncı trimesterde altın tozlu İpek oluyor cano bekliyorum Dört gözle
Yasak mi marka soylemek, dunden beri marka konusuyoz ama.Marka ne model söyler misin üstü kapalı
He anam o yuzden zaten 2013 ten beri ayni kulusturu kullaniyodum.Dua ediyordum kiz kirilsin diye. Cok sukur kirildi da kurtuldumZengin kızıydı,canı sıkılınca tel kırıyordu
Hem de diliylen