Allah kolaylık versin canımEvet canım ya, çok şükür sağlıkla kavuştuk minnoşumuza
Amin canım, darısı isteyen herkesin başına...
Estağfurullah ablacığım, çok teşekkür ederim
Ben de fırsat bulup siteye girmeye çalışıyorum ama daha 3günlük olduk, henüz fırsat bulmak kolay olmuyor
Hayırlısı olsun canımYapmadım değil yapamadım nevoşum yoksa herşeyim hazırdı vallahi
Hayirli pazarlar NevoHayırlı Pazarlar
Allah yardımcın olsun işin çok zor:)Hayirli pazarlar Nevo
En sevdigim gunlerden biri pazar cunku yarin kres var
Sagolasin:)Allah yardımcın olsun işin çok zor:)
Sagolasın paşanında elleri dert görmesinEllerine emeğine sağlık canım
Bayıldım tarifine degisik tarifler her zaman ilginç gelmiştir bana ve burada bilmediğimiz,yemedigimiz tarifleri görmek çok güzel.ben oy verirken tarifleri öyle inceliyorumki hemde defalarca o yuzden cok kararsiz kaldım ve oğluma cektirdim.ellerine emeğine sağlıkAyrica niye kendime oy verdigimi de soyliyeyim madem konu acildi
Simdiye kadar bi cok yemek yarismasina katildim belki de o zamanlar bazilariniz buraya uye bile degildi hic birinde kendime oy vermedim
Bu sefer kendime oy verdim cunku burdaki yemeklerin hepsi benim yemegim haric Turkiyenin yoresel yemekleri.yorumlardan da anladigim uzere buyuk ihtimal size yabanci olan tadini bilmediginiz ve s.yemek oldugundan benim tarifim cok az oy alacak.o yuzden kendi ulkemin mutfaginin yemegi oysuz kalmasin diye oyladim.
Ayrica bu uygun olmasa dedigim gibi yonetim izin vermezdi
Cok tesekkur ederimBayıldım tarifine degisik tarifler her zaman ilginç gelmiştir bana ve burada bilmediğimiz,yemedigimiz tarifleri görmek çok güzel.ben oy verirken tarifleri öyle inceliyorumki hemde defalarca o yuzden cok kararsiz kaldım ve oğluma cektirdim.ellerine emeğine sağlık
Oyyyy cansin haydeegunaydin herkese
Bu sabah dinliyodum dedim size de ekleyeyim karadeniz yemekleri yapan arkadaslarima gelsin
Buyuk cogunluk oylamadi daha canimHala sıfırbiri hayrına bir oy versede bari sıfırda kalmasak..
Öyle ama sayfayı açtıkça bakıyorumBuyuk cogunluk oylamadi daha canim
Bildirim gitsin oy olucak canim, benimde basima gelmisti,oysuz duruyordu öyleceÖyle ama sayfayı açtıkça bakıyorumsıfırda kaldı
Bildirim gittiğinde işler değişecekBuyuk cogunluk oylamadi daha canim
Canım senin tarifle benim tarif yöresel fakat bilinmiyorCok tesekkur ederimfavorilerinin icinde olmak bile cok mutlu etti beni oglunu da op yerime soyle ona bi dahakine beni secerse cikolata alicam ona
Sonuncu olacaksak sorun degil 1ci olana kadar ugrasiriz biz deÖyle ama sayfayı açtıkça bakıyorumsıfırda kaldı
Yalniz degilmisim cak bi beslikCanım senin tarifle benim tarif yöresel fakat bilinmiyor
Diğer yemekleri hemen hemen her zaman yapıp yıyebılıyoruz
Birinci olamasamda memleketimin kültürünü yemegını tanıtmak bana mutluluk verdı fırsat berenlere sonsuz tesekkurler
:)) bilmem devam edermiyiz etmez miyiz?Sonuncu olacaksak sorun degil 1ci olana kadar ugrasiriz biz de
Yalniz degilmisim cak bi beslik
Hanımlar siz neler yapmışsınız böyle ya, kendinizi aşıp nirvanaya ulaşmışsınız. Zaten aç halimle ne yesem diye düşünüyordum fotoğrafları görünce hepten fenalaştım, vicdanınız yokmuu sizinnnnHepsi o kadar güzel görünüyor ki kime oy vereceğimi bilemediğimden kimseye oy veremedim iyi mi