- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Rica ederiz efenim.Bunlar çok güzel hareketler
Tatlı Türk insanının zayıf noktasıdır, çok teşekkür ederim beğendiği için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederiz efenim.Bunlar çok güzel hareketler
Tatlı Türk insanının zayıf noktasıdır, çok teşekkür ederim beğendiği için
Giciklanan yok dahaSenin tarifte çok iç gıcıklayıcı balım
Hiç mi zor gelmiyor Yasmin herrgin bişey ler yapmakSon dilimler canım, eşim neredeyse hepsini yedi.
Bugün de Vezir Parmağı yaptım
Yok muGiciklanan yok daha
Bana zor yok kiHiç mi zor gelmiyor Yasmin herrgin bişey ler yapmak
Nıye olmasın dıye dusunuyorum ılk katılımda bende verıdm kendımeAyrica niye kendime oy verdigimi de soyliyeyim madem konu acildi
Simdiye kadar bi cok yemek yarismasina katildim belki de o zamanlar bazilariniz buraya uye bile degildi hic birinde kendime oy vermedim
Bu sefer kendime oy verdim cunku burdaki yemeklerin hepsi benim yemegim haric Turkiyenin yoresel yemekleri.yorumlardan da anladigim uzere buyuk ihtimal size yabanci olan tadini bilmediginiz ve s.yemek oldugundan benim tarifim cok az oy alacak.o yuzden kendi ulkemin mutfaginin yemegi oysuz kalmasin diye oyladim.
Ayrica bu uygun olmasa dedigim gibi yonetim izin vermezdi
Evet canım ya, çok şükür sağlıkla kavuştuk minnoşumuzaLezzetliCipetpet hayırlı olsun bebişin canım doğmuş sanırım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Estağfurullah ablacığım, çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun.Analı babalı sağlıkla büyüsün inşaallahKusura bakma kaçırmışım
gunaydin herkese
Bu sabah dinliyodum dedim size de ekleyeyim karadeniz yemekleri yapan arkadaslarima gelsin
Yapmadım değil yapamadım nevoşum yoksa herşeyim hazırdı vallahiSen niye keşkeği yapmadın:)
Valla acikmasam kalkıp yemek hazırlamak zor gelir bazen bana ://Bana zor yok ki
evet canım temmuzda kpssSınav ne zaman Kpss sınavı mı?