- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Benim için sorun yok ki.Yooo, şaka mahiyetinde söylemedim.
Bunu defalarca Kazen emmiye sorduk, “kendine yakıştıran versin” diye yanıtladı her seferinde.
Ben kimseyi karalamak, kırmak ya da yaralamak için söylemedim o lafı.
Bu kadar büyütmeye, uzun uzun cevap vermeye gerek yoktu.
Bu sefer 1. olacak mısınBenim için sorun yok ki.
Ben kendimize oy verebiliyoruz diye biliyorum. Arkadasin seni yanlis anladigini dusundum ve senin saka yaptigini düşündüğüm için aciklama yaptim, seni yanlis anlamamasi icin. Simdi ben yanlis anlaşıldim galiba.
Son dilimler canım, eşim neredeyse hepsini yedi.Yasmin baklavanın hepsi bitti mi?
Eşin tek mi yedi yoksa kayınvalidenlere verdin mi:)
Son dilimler canım, eşim neredeyse hepsini yedi.
Bugün de Vezir Parmağı yaptım
Oyyy maşaallahSon dilimler canım, eşim neredeyse hepsini yedi.
Bu ay ben tatlıya verdim kendimiSon dilimler canım, eşim neredeyse hepsini yedi.
Olacak miyimBu sefer 1. olacak mısın
Hayırlısı bakalım:)Bildirim gidince göreceğiz:)Olacak miyim
Umutluyum da değilim de
Yok canım, eşimin tatlı krizi tutuyor soğuk havalardaBu ay ben tatlıya verdim kendimisende durduramıyorsun dimi kendini
Ankete bir umutla bakanlar el kaldırsınHayırlısı bakalım:)Bildirim gidince göreceğiz:)
Hergün çok özel anlaşılan eşin içinYok canım, eşimin tatlı krizi tutuyor soğuk havalarda
Bana kalsa, sadece özel günlerimde yaparım
Daha çok erken:)Ankete bir umutla bakanlar el kaldırsın
Bildirim gidince bir umutAnkete bir umutla bakanlar el kaldırsın
0 oy almış biri öne geçebilir:)Bildirim gidince bir umut
Gitsin de görelim yöreselin sultanınıBildirim gidince bir umut
Oyle valla nolcagi belli olmuyor ki. Fark etmiyor ya kim kazanirsa emeği var, helali hos olsun.0 oy almış biri öne geçebilir:)
Aynen öyle canım tariflerin hepsi birbirinden güzel:)Oyle valla nolcagi belli olmuyor ki. Fark etmiyor ya kim kazanirsa emeği var, helali hos olsun.
Tabi gönül bu, kendimi tercih ederim once
Bugün tarifleri kardesime gosterdim, yemek yemistik tam üstüne. Bir senin tarifi birde kunefeyi begendi. Yemegin ustune tatli gider abla dedi.Gitsin de görelim yöreselin sultanını
Bunlar çok güzel hareketlerBugün tarifleri kardesime gosterdim, yemek yemistik tam üstüne. Bir senin tarifi birde kunefeyi begendi. Yemegin ustune tatli gider abla dedi.Ac olsaydım kebaplar dusunebilirdim dedi. Ama kadayif ve künefe favorisi oldu
EvetHergün çok özel anlaşılan eşin için