- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Selamın Aleyküm milletpinkstrap nasılsın canım? Annelik nasıl gidiyor. Hersey yolunda mı?
Güzel gidiyor çok şükür, yorucu ama muhteşem birşey, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamın Aleyküm milletpinkstrap nasılsın canım? Annelik nasıl gidiyor. Hersey yolunda mı?
As. Canım iyi olmanıza çok sevindim, saglıkla büyüsün..Selamın Aleyküm millet
Güzel gidiyor çok şükür, yorucu ama muhteşem birşey, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Amin Allah razı olsun, 16. Günümüz Darısı sana inşallah, zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun.As. Canım iyi olmanıza çok sevindim, saglıkla büyüsün..
Bende iyiyim cok şükür
Kaç günlük oldunuz ?
Amin Allah razı olsun, 16. Günümüz Darısı sana inşallah, zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun.
Oo oylama da başlamış, tariflerden haberim bile yok herkese başarılar
Maşallah büyümüş kuzucukAmin Allah razı olsun, 16. Günümüz Darısı sana inşallah, zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun.
Sağol canım Evet ya hızlıca büyüyecek herhaldeSağol canım
Maşallah...
Aynen zaman su gibi akıp geçiyor...
Iyi olmanıza çok sevindim...
Pinks canım tebrik ederim , güle güle büyüt evladını .Amin Allah razı olsun, 16. Günümüz Darısı sana inşallah, zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun.
Gözün sydın oldun sahlıcakla buyusun ınsAllahAmin Allah razı olsun, 16. Günümüz Darısı sana inşallah, zaman su gibi akıp geçsin bir an önce kavuşun.
Amin Allah razı olsun ne güzel dua öyle Rabbim hepimizi hayırlı evlat sahiplerinden etsinPinks canım tebrik ederim , güle güle büyüt evladını .
Rabbım anasına ,babasına ,vatanına hayırlı evlat . Rabba kul eylesin
Amin Allah razı olsun, Allah herkese nasip etsinGözün sydın oldun sahlıcakla buyusun ınsAllah
İhtiyacımız yok konu gerilerde kalabilir diyorsunuzCool takılıyoruz
İhtiyacımız yok konu gerilerde kalabilir diyorsunuz
Değil mi ihtiyaç yokBildirim var nasılsa