İvet durmuyorm cantanem hergun birşey çıkıyor :/İyiyim canım, sen nasılsın? :)
O tutmuş bir yol, gidiyor(evde durmuyormuş muş )
Evet muzlu puding
Geriye donup okuyamazdim cok cunku:) giremiyorumda siteye vanli olunca: (
Abla sadece akşamları gelebiliyorm gündüz evde duramiyorm bu ara hep birşey çıkıyor babannem başardı bir hafta boyunca onun evinde onun yanindaydik snra İstanbul gönderdik derken geven hafta öyle geçti bu hafta da hic evde değildim gunduzdenHemen hazır cevapKorkmadım aslanlar gibi buradayım yarın yapacağım desene
Canim siteye goremiyorumki ben ban slinca: (Sen gidince arkandan bayağı konuşuyoruz
Korktm canmmmBu kategori çok sakin geçti beklediğimden az oldu
Muzlu puding mikendisine soralım korktun mu bacım ByNkoaLa
Iyi yaptin ya tarifinde sunumunda harikulade:) yapmak istiyorum bi gun dolma bakalim ne zaman:)Bu sefer tarifimi kimse istemeyince kaptırmadan yapmak istedim.Çünkü yapabileceğim içime sinen başka tarif kalmadı:)İyi ki yapmışım şu sıralar çok yoğunum asla yapamazdım:)
Hmm tabi canım, dogrudurİvet durmuyorm cantanem hergun birşey çıkıyor :/
Okumadığın iyi olmuş, boşverGeriye donup okuyamazdim cok cunku:) giremiyorumda siteye vanli olunca: (
Kazene sorsam mi siteye girememem nornal mi diye?Hmm tabi canım, dogrudur
Okumadığın iyi olmuş, boşver
Nevreste dedikodunun dozunu artıralım bi dahakine nede olsa okuyamıyormus
Hayırlısı olsun canım biz sana takılıyoruzAbla sadece akşamları gelebiliyorm gündüz evde duramiyorm bu ara hep birşey çıkıyor babannem başardı bir hafta boyunca onun evinde onun yanindaydik snra İstanbul gönderdik derken geven hafta öyle geçti bu hafta da hic evde değildim gunduzden
Telefonu kapatıp açıp hiç giris yapmadan oluyormus. @minik meleklerim oyle demistiKazene sorsam mi siteye girememem nornal mi diye?
Giriş yapmadan girilmiyor mu?Canim siteye goremiyorumki ben ban slinca: (
Tamam arkasından atalım,tutalımHmm tabi canım, dogrudur
Okumadığın iyi olmuş, boşver
Nevreste dedikodunun dozunu artıralım bi dahakine nede olsa okuyamıyormus
Biliyirm ablam alinmadm kiHayırlısı olsun canım biz sana takılıyoruzAllah kolaylık versin
Zaten ban yedigimde giris yapmus olarak yiyorum ya.. direkt uyari cikiyor bir daha girilmiyoGiriş yapmadan girilmiyor mu?
Ha ama benimki surekli nickim burda acik. Bi kerelik girus yapmiyorum yaniTelefonu kapatıp açıp hiç giris yapmadan oluyormus. @minik meleklerim oyle demisti
Çıkış yapmıyor musun?Zaten ban yedigimde giris yapmus olarak yiyorum ya.. direkt uyari cikiyor bir daha girilmiyo
Sen de başka tarayıcıdan giriş yapmadan girmeyi dene:)Zaten ban yedigimde giris yapmus olarak yiyorum ya.. direkt uyari cikiyor bir daha girilmiyo
Mantikli evet:)Sen de başka tarayıcıdan giriş yapmadan girmeyi dene:)
Yok cikis yapamadan mune beni sutlamis oluyo:)) haha ban bu ne zmn nerden gelecegi belli olmuyo:))Çıkış yapmıyor musun?