Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de Bdv den çıktığın yok ki anam, her konuda yorumuna rastlıyorum mune ne yapsınYok cikis yapamadan mune beni sutlamis oluyo:)) haha ban bu ne zmn nerden gelecegi belli olmuyo:))
Tamam sormuyorum, geç oturSorma ne haldeyim
Sorma kederdeyim
Sorma yangınlardayım zaman zamannn
Telefonu değil wifiyi kapatıp acmasi gerek yada tel netini yoksa benim giriş yaptığım için sürekli karsima banli olduğum uyarısı geliyor neti kapatip gelince geri ouyari gidiyor trendlerden bakıyorum yöresel e tontriko :)Telefonu kapatıp açıp hiç giris yapmadan oluyormus. Tenceresiz kaldim anne oyle demisti
Tamam sormuyorum, geç otur
Yaaa benım, ne çok yakışırdı ama, öyle isteBir tane madalyam olsaydı profilimde ne güzel olurdu
Yaaa benım, ne çok yakışırdı ama, öyle iste
Yok kiz benimki gitmiyo aciom kk yi ama ben hep girisim oluyo.. her actigimda tekrar tekrar girmiyorum yaniTelefonu değil wifiyi kapatıp acmasi gerek yada tel netini yoksa benim giriş yaptığım için sürekli karsima banli olduğum uyarısı geliyor neti kapatip gelince geri ouyari gidiyor trendlerden bakıyorum yöresel e tontriko :)
Yanii şans meselesi. bizde şans ne gezerKör talih
Ee madem orda geziyon bi selam ver uzayli:)Senin de Bdv den çıktığın yok ki anam, her konuda yorumuna rastlıyorum mune ne yapsın
Yanii şans meselesi. bizde şans ne gezer
Aaaa, hakaret var a dostlar yetişin. Bana uzaylı dediEe madem orda geziyon bi selam ver uzayli:)
Agla ama burnunu sil lütfenAynen canım
Başımı omzuna koyup ağlayayım biraz
Agla ama burnunu sil lütfen
Tamam şimdi olduOmzunla burnum arasına havlu koyarım merak etme
Tamam şimdi oldu
Niye agliyonuz siz:)Aaaa, hakaret var a dostlar yetişin. Bana uzaylı dedi
Sen onu boşver uzaylı dedin banaNiye agliyonuz siz:)
Banlatcan mi beni bu yuzden:) istiyosan kible:))Sen onu boşver uzaylı dedin bana
1 hafta sürer miBanlatcan mi beni bu yuzden:) istiyosan kible:))