- 16 Ağustos 2010
- 293.033
- 602.902
- 43
O zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlarYok daha neler:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlarYok daha neler:))
Sahi ya niye yapmiyolar cidden.. ben uyku uyuyamadim yapamayinca:)) bence cezaya carptirilsinlar:)) haha ben yaptim ya tuzum kuruuu:))O zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlar
İş olsunO zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlar
Kiz sende bana omur boyu hapis vercen ellaam:))Aynen öyle oluyor
biz seni yetişemez diye düşünüyorduk
Ben bile erkenden yaptımSahi ya niye yapmiyolar cidden.. ben uyku uyuyamadim yapamayinca:)) bence cezaya carptirilsinlar:)) haha ben yaptim ya tuzum kuruuu:))
Boşuna beni heveslendiriyorlar.İş olsun
1 hafta sürüyor en az diyorlar, çok dedikodunu yaptık. kulakların çınlamadı mı?Kiz sende bana omur boyu hapis vercen ellaam:))
Yanii, ozel mesaj bölümün çoğalıyor yazık günah, israfBoşuna beni heveslendiriyorlar.
Sizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (1 hafta sürüyor en az diyorlar, çok dedikodunu yaptık. kulakların çınlamadı mı?
Evet nevos yaa sen bizden sonra yspardin birde:)Ben bile erkenden yaptım
15 sayfa özel mesaj sayfam birikmişYanii, ozel mesaj bölümün çoğalıyor yazık günah, israf
Evet bizdik. Neler neler konuştuk. Dimi NevresteSizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (
Bu sefer tarifimi kimse istemeyince kaptırmadan yapmak istedim.Çünkü yapabileceğim içime sinen başka tarif kalmadı:)İyi ki yapmışım şu sıralar çok yoğunum asla yapamazdım:)Evet nevos yaa sen bizden sonra yspardin birde:)
Aaaaa yazık gunah, siliver boşver15 sayfa özel mesaj sayfam birikmiş
Sen gidince arkandan bayağı konuşuyoruzSizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (
İstemem kalsınAaaaa yazık gunah, siliver boşver
Bi etiket daha yap sen
Aynen neler neler konuştukEvet bizdik. Neler neler konuştuk. Dimi Nevreste
Hemen hazır cevapKorkmadım aslanlar gibi buradayım yarın yapacağım deseneHahahaha
Evet abla boyle şeylerde korkuyorum :)