Hemoroidin kesin çözümü var mı? bıktım artık?

Merhaba bende de aynı şekilde regl sonrası pedler tahriş ettikten sonra makatta kanama ve cam kesiği gibi ağrı görülüyor. Daha önce doktor anrecta krem vermişti. Çok iyi gelmişti size ne krem verdiler? Bir de aile hekimleri bu kremleri yazabiliyor mu biliyor musunuz?

Merhaba bende de aynı şekilde regl sonrası pedler tahriş ettikten sonra makatta kanama ve cam kesiği gibi ağrı görülüyor. Daha önce doktor anrecta krem vermişti. Çok iyi gelmişti size ne krem verdiler? Bir de aile hekimleri bu kremleri yazabiliyor mu biliyor musunuz?
bendeki kesin olarak makat çatlağı doktor iyileştirsin diye fito krem acıyı ağrıyı vs hissetme uyuştursun diye anestol krem verdi birde kabızlık geçsin diye magneise calcinee saba verdi ama pek tavsiye etmiyorlar vücut ona alışmasın diye

bendeki kesin olarak makat çatlağı doktor iyileştirsin diye fito krem acıyı ağrıyı vs hissetme uyuştursun diye anestol krem verdi birde kabızlık geçsin diye magneise calcinee saba verdi ama pek tavsiye etmiyorlar vücut ona alışmasın diye
Kabızlığım yok ben daha önce 2018 yılında rektal kanama şikayetim var demiştim apandisit ameliyatı olduğumda. Doktor anrecta yazmıştı o geçirmişti. Son zamanlarda her reglden sonra tekrarlamaya başladı. Bugün de canım çok acıyordu hatta sarı kantaron yağı yazmış biri hemen sipariş ettim.

Hemoroidi yaşamış biri olarak şunları söyleyebilirim kesinlikle ve kesinlikle yediklerine dikkat etmek zorundasın hep sağlıklı beslenmek zorundasın bunu yapmazsan tekrar kabız olursun ve yine meme olusur ve bol su içmen lazım… zamanında istanbul göztepede bi dr gitmistim 2 kere gittim diyet listesi verdi uymadım 3. De gittiğimde bir daha gelirsen muayene etmem demişti o gün biraz beni azarları tabi benim iyiliğim icin yaptı bunu iyi ki de yaptı o günden beri hemoroid sorunum yok şükür diyet listesine uydum. Şuan arada kacırıyorum bazı seyleri ama su icmeyi ihmal etmiyorum maalesef dikkat etmek gerekiyor

yaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
Merhaba hemoroid makat çatlağı kabızlık gibi sorun yaşayanlar için bir önerim olacak bende doğum sonrası yaşadım bu sıkıntıları birçok şey denedim pek bı çözüm sağlamadı yine tekrarladı ama en son udi hindi macunuyla tanıştım çok şükür hiçbir problemim kalmadı instagramda misvakhatun sayfasından aldm ameliyatlik birçok kişi düzelmiş durumda üstelik birçok hastalığa şifadır bu mutlaka denemelisiniz

X