- 17 Ağustos 2023
- 194
- 50
- 19
- Konu Sahibi caresizlikzor
benimki de makat çatlağıymış şuan durumunuz nasıl peki tamamen geçmiş miydiDirekt sürüyorsun bölgeye aldığın gibi.ben 5 sene çektim.2 günde bitti gitti valla.şaştım kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de makat çatlağıymış şuan durumunuz nasıl peki tamamen geçmiş miydiDirekt sürüyorsun bölgeye aldığın gibi.ben 5 sene çektim.2 günde bitti gitti valla.şaştım kaldım.
Evet mucizevi bir şekilde tamamen geçti.senelerdir de geri gelmedi.mucizevi bir yağ.benimki de makat çatlağıymış şuan durumunuz nasıl peki tamamen geçmiş miydi
tamamdır doktorun verdiği kremler bir işe yaramazsa deneyeceğim teşekkürlerEvet mucizevi bir şekilde tamamen geçti.senelerdir de geri gelmedi.mucizevi bir yağ.
Ben ameliyat oldum makat çatlağından en son en iyi gelen şey leğene sıcak su doldurup oturmaktı bir de çay ağacı kremi alın eğer ilerlerse hiç bir şey iyi gelmiyor ameliyat mecbur oluyortamamdır doktorun verdiği kremler bir işe yaramazsa deneyeceğim teşekkürler
teşekkürlerrBen ameliyat oldum makat çatlağından en son en iyi gelen şey leğene sıcak su doldurup oturmaktı bir de çay ağacı kremi alın eğer ilerlerse hiç bir şey iyi gelmiyor ameliyat mecbur oluyor
bendeki kesin olarak makat çatlağı doktor iyileştirsin diye fito krem acıyı ağrıyı vs hissetme uyuştursun diye anestol krem verdi birde kabızlık geçsin diye magneise calcinee saba verdi ama pek tavsiye etmiyorlar vücut ona alışmasın diyeMerhaba bende de aynı şekilde regl sonrası pedler tahriş ettikten sonra makatta kanama ve cam kesiği gibi ağrı görülüyor. Daha önce doktor anrecta krem vermişti. Çok iyi gelmişti size ne krem verdiler? Bir de aile hekimleri bu kremleri yazabiliyor mu biliyor musunuz?
Kabızlığım yok ben daha önce 2018 yılında rektal kanama şikayetim var demiştim apandisit ameliyatı olduğumda. Doktor anrecta yazmıştı o geçirmişti. Son zamanlarda her reglden sonra tekrarlamaya başladı. Bugün de canım çok acıyordu hatta sarı kantaron yağı yazmış biri hemen sipariş ettim.bendeki kesin olarak makat çatlağı doktor iyileştirsin diye fito krem acıyı ağrıyı vs hissetme uyuştursun diye anestol krem verdi birde kabızlık geçsin diye magneise calcinee saba verdi ama pek tavsiye etmiyorlar vücut ona alışmasın diye
merhaba yağı tam olarak nasıl sürüyoruz? yani yüzeysel mi yoksa makatın içine de mi sürüyoruz? kusura bakma soru içinEvet mucizevi bir şekilde tamamen geçti.senelerdir de geri gelmedi.mucizevi bir yağ.
Içine sürmedim.zaten çatlak deliğin hemen yanında oluyor.bildiğin sürüyorsun.ben pamuksun falan sürdüm hatta elimle.pamuk emmesin diye.merhaba yağı tam olarak nasıl sürüyoruz? yani yüzeysel mi yoksa makatın içine de mi sürüyoruz? kusura bakma soru için
Merhaba hemoroid makat çatlağı kabızlık gibi sorun yaşayanlar için bir önerim olacak bende doğum sonrası yaşadım bu sıkıntıları birçok şey denedim pek bı çözüm sağlamadı yine tekrarladı ama en son udi hindi macunuyla tanıştım çok şükür hiçbir problemim kalmadı instagramda misvakhatun sayfasından aldm ameliyatlik birçok kişi düzelmiş durumda üstelik birçok hastalığa şifadır bu mutlaka denemelisinizyaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin