Hemoroidin kesin çözümü var mı? bıktım artık?

Mesajıma neden beğenmedim attılar anlamadım.eee anal seksten de oluyor.yapmayanlar niye üstüne alınıyor ki.o yaşlarda hata yapılabilir uyarmak için yazdım ne var bunda ?
Ferhans her durumda olayı oraya bağlamandan sıkıldım diye attım. Ondan dolayı olur mu bilmiyorum. Ama bana artık garip geliyor.

teşekkürler yanıtınız için umarım tekrar oluşmaz ameliyattan sonra falan hiç kabız olmadınız mı hani normal bir insan kabız olunca direkt hemoroid olmaz ya ameliyata rağmen tekrarlar mı diye merak ediyordum bu tarz bir iki kabızlıktan falan
Ameliyat olmadım hoca botoks denedi şükür işe yaradı. Ara ara kabız olsam da hemoroid çıkmadı tekrar

Hemoroidse iyi bir ameliyat kesin çözüm. Benim amcam 55 yaşında. Kendimi bildim bileli bu sorunu vardı. Birkaç sene önce artık tak etti ameliyat oldu. Ben şimdiye kadar yaşamıyormuşum diyor. Ankarada bi doktora girmişti.

Hatta adam o kadar meşhur ki bu ameliyatta lakabı g.tçü :KK70:
Evet o doktoru bende duydum yakin zamanda enistemle bende gidecegiz😅

Bende hamilelikte oldu aşırı ağrı yapıyordu doğum sonrası sürekli harcamat yaptırmaya başladım ve geçti ayrıca 2 yaşında oğlumda popoda çatlak vardı tuvalet vs tutamıyor kaslar zarar görmüştü ona da hacamat yaptırdım ve ikimizin de problem tamamen geçti şimdi şöyle hacamat vs sülük tedavisinde o bölgeye kan akışı açıldıgı yenilendiği için dokular kendini toparlıyor ve düzeliyor oğlumun kasları 4 gün içinde düzeldi ve kaka tutabildi kanama da yaşamadı sonradan kabız bile olsa olmadı benim hemoroid de hiç tekrar yaşanmadı ablam yapıyor hacamat ı l tavsiye etmişti bir umut denedim iyiki de denemişim diyorum
Siz hacamati nerde yaptridniz acaba birde mesela makat bolgesinde olan sikintilar icin hangi bolgeye yapiliyor hacamat veya sülük.ya benim yuzumde bir damar sıkintisi var tabiki damar ustune yaptrmam ama yakin bilgeye yapsalar o damarin akisini duzeltirlermi acaba

Canim ankaradaki doktoru arastir derim kesin cozum.adam isin ehli. Ben bir yakinimdan duymustum. Yukardaki uye arkadas tam bilgilerini biliyor istersen biraz arastir

yaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
Oncelikle gecmis olsun. Bende de aynisi vardi hep. Birgun delircektim evde ne varsa kullandim. Doldurdum afedersin toyltomu kremle. Ama nulivea sanki mucize oldu, bucok kisi bilmiyor. Bu resimdekinin (resim ekte) aynisindan al gece yatmadan tatli kasigi kadar sur oyle birak ceksin. Sabah biseyin kalmicak insallah. Bu kremde bi madde var basuru hemen yok ediyor. Dene goreceksin

Eklentiler

• 105045-original.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 222
Makat çatlağı bende var nasıl uyguladın kan revan içindeyim yine atak geçiriyorum iki gündür :KK43:
Oncelikle gecmis olsun. Bende de aynisi vardi hep. Birgun delircektim evde ne varsa kullandim. Doldurdum afedersin toyltomu kremle. Ama nulivea sanki mucize oldu, bucok kisi bilmiyor. Bu resimdekinin (resim ekte) aynisindan al gece yatmadan tatli kasigi kadar sur oyle birak ceksin. Sabah biseyin kalmicak insallah. Bu kremde bi madde var basuru hemen yok ediyor. Dene goreceksin

Eklentiler

• 105045-original.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 69
Sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...ben de kronik kabızlık yaşıyorum sanki o kadar alistim ki. Nedendir bilmiyorum bu kabızlık illeti artik çok çoğaldı kime sorsam bağırsaklarından rahatsız. Çok sağlıksız bir nesil yetişiyor gibi. Anneannem de bağırsaklarından dolayı ne işkenceler çekerek 4-5 ay önce vefaat etti. Hatta diyorum ki benim sonumda oyle olacak galiba. Yeşillik bol tüketin kıs geliyor özellikle ıspanak. Baklagiller de çok iyi geliyor kabizlığa. Sabahları ilk su ile başlayın mesela güne diyeceğim ama bunların hepsini de zaten biliyorsunuz dur. Allah şifa versin bütün hastalara🙏🏻 yukarıda bir yorumda da yazdigi gibi hemeroid fıtık gibi tekrarlayan birşey inşallah sizde olmaz
Hergun 5 adet kuru incir ye. Kuranda da geciyor. Ici deki tihumlar suyu cekip diskini yumusak hale getiriyor kayganlastiriyor. Dene bak

Canim ankaradaki doktoru arastir derim kesin cozum.adam isin ehli. Ben bir yakinimdan duymustum. Yukardaki uye arkadas tam bilgilerini biliyor istersen biraz arastir
ben de duymuştum ama adama paragöz diyenler falan da var ortamı temiz değil pek ilgilenmiyor ameliyattan sonra tekrarlıyor çoğunlukta falan diyorlardı o adama ama bakacağım teşekkürler

Hergun 5 adet kuru incir ye. Kuranda da geciyor. Ici deki tihumlar suyu cekip diskini yumusak hale getiriyor kayganlastiriyor. Dene bak
benim sorunum birazda kendimi kasmakla ilgili sanırım ishal olduğumda bile sanki kabızmış hibi parça parça yapıyorum kendimi kasarak

yaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
Doğumda anal fissür olmuştum
Çok mükemmel bi genel cerrah buldum ve iyileştim
Halada dua ederim
Özel hastaneler bi halta yaramıyo devlete git

X