- Konu Sahibi LosAngeless
-
cnm kıl dönmesi ve basur çok karıştırılıyor neredeyse aynı lar basur olsaydı koku olmasdı peki popo cevresinde siyah nokta şeklindee iyne ucu kadar yada daha büyük olabilir bir yada birkaç tane delik var mı
Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?
o kadar detaylı bakmadım ve kıl dönmesi aklıma bile gelmedi ama çatal arası şöyle
hani elleriniz suda çok kalırsa buruş buruş olur ya orası aynen öyle çatalın ortası yara gibi pembelikler var
anüse yakın yeri ama daha yukarları değil
Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?
Eşin çok saygısız ve bencil biri..
Yani kırıcı olacağım ama böyle,bu kadar olmaz.
Eli sürekli orada diyorsun ve asla doktora gitmem diye inat ediyor diyorsun.
Biz de kadınlar olarak gidip doktora cinsel organımızı açıyoruz kimi zaman zevkten mi yapıyoruz bunu ?
Bu kadar bencillik olmaz eli sanırım dışkı kokuyor kokudan ne kasteddiğini bilmiyorum.
Çok iğrenerek yazıyorum bende bazı yaşlılar yani tuvalet kağıdı kullanmayan yaşlılar ellerini de tam yıkamazlar.
ve berbat bir koku yayılır etrafa böyle bir iki tanıdığım var evlerden ırak.
ayy mazur görelim yazıktır hastadır falan denilemez..
doktor var kaçıncı yüzyıldayız gidersin tedavi olursun.
doktorlarda kocasının makatını görmek için büyük bir aşkla bekliyorlardı.
bu adamla ne yatarım ne cinsel birşey yaşarım öpmem bile..
haklısın doktora gitmeli acilen ,senin için değil insanlıktan çıkmamak için..
Ben böyle birşeyi burdan başka kimseye anlatamam
sacmalamayın arkadaslar kim zevk alır orasının burasının kokmasından yada sürekli poposunu kasımaktan utanıyor belli adam ... psikolojık bişi ne yapabilirki tam dayanamıyınca mecbur gidecek... tamam kabul edyorum konu sahibi çok haklı ama diğer taraftanda hasta bi insan var karsınızda yok başkalarının yanında anlatın diyen yorumlar ... yok çok bencil pis diyenler .... lütfen yorumlarınızı çözümleyici yapın yıkıcı deil
herkes dilediğini özgürce yazar,beğenmediğin hakaret olarak gördüğün var ise kötü içerik yaparsın.
Yoruma yorum yapmayın,yasak bu forumda.
Tekrar ediyorum yoruma yorum yapmayın !
Kendi yorumunuzla muhatap olun.
Hepimiz aptalız bir tek siz iyimser tatlı nazik idealsiniz..
Tavrınızı yorumunuzu mesajınızla bildirin..
Diğer yorumlara neden müdahele ediyorsunuz
size müdahale eden var mı ?
Benim çözümleyici yorumum bu,makatını 2 yıldır kaşıyan karısına saygı duymayan adama yorumum bu.
Sizi neden ilgilendiriyor anlamadım.
Uzatırsanız şikayet edeceğim,kendi yorumunzla muhatap olun.
basuru var o kesin de
acaba nu basur değilde başka bişey mi koku yapan
2 yıl öncesindede basuru vardı ama kokusu yoktu hiç
canım ya ben ilk başlığı okuduğumda "kadın da ne bencil, yarın hamilelikte kendi başına da delebilir ne tiksinmesi" diye geçirdim içimden. Ama koku falan... ben hiç duymadım koku olduğunu. ben sandım ki sen adamın o bölgesini görüp de iğreniyorsun. Ya koku acayip bi şeydir Allah sana sabır versin.
Basurda koku hiç duymadım. Kıldönmesinde uç verdiyse iltihap akar acayip kokar. Kıl dönmesi ise karamerhem akıtır onu ama gidip de sürme karamerhem hemen değilse zararlı olabilir. Eğer basur ise, hafif şeyler yemesi kabızlık yapmayacak şekilde beslenmesi gerekir. hatta arada zeytinyağı içsin.
Ama böyle tanı konmaz ki.... doktora gitmesi şart. ya sen güzelce de bak "biz kadınlar hastalık olunca nerelerimizi muayene ettiriyoruz sen de git ..." ya kötü bişey çıkabilir ardından.
mantar falan oluşmuşsa bir de sana da bulaşabilir... eli de orda. ayy çok kötü ama yaşamadan da bilemeyiz belki hakikaten duramıyordur adam kaşımadan. Doktora gitmesi şart.
Sana da yazık. Kim olsa tiksinir kokudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?