Hemcinslerim gibi

sanırım bende bunu yapardım .
Adam zaten isteksiz.o da canıma minnet der valla.

Suçluluk duygusu, kendini kötü hissetme mi yuhh.en son kadınlar diyordu bunları.şimdi dünya tersine dönmüş valla.

Biz erkek olsak sanki çok iyi mi performans gösterecektik.adamların derdi büyük.boyutu bir dert, işlevi bir dert, şekli bir dert, süresi bir dert, dert oğlu dert.

Suçluluk duygusu, kendini kötü hissetme mi yuhh.en son kadınlar diyordu bunları.şimdi dünya tersine dönmüş valla.
Yoo hep böyleydi, türk erkeklerinin büyük bir kısmı mastürbasyon ve sevişme sonrasi pişmanlık yaşar, yanlış yetiştirilme baskı vs ... sonuçları bunlar

Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuk gibi zırlamıyorum. Üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim.
10 günde bir dediysem hastalık, yorgunluk, ayrı kalmak gibi nedenlerden çoğu. Daha öncesinde de her gün olduğu da olur yazmıştım buna bakarakta istekli diyebiliriz mesela. Ben sadece söylediği cümlelerin beni üzdüğünden, acaba ben mi abartıyorum diye sordum zaten.
Birkaç yerde daha yorumunuza denk geldim ne bu şiddet, bu celal yani çok sertsiniz kusura bakmayın.

Birbirine alışınca da cinsel ilişki sayısının azalması normal.verdiğiniz örnek yeni olduğunuzdan kaynaklanıyor olabilir.biz de sevgilimle ilk buluşmalarımızda sabaha kadar , acıyana kadar yapıyorduk.şimdi 2.bile kırk yılda bir oluyor. süre geçtikçe azalacak elbet.biz kadınlar hayatın gerçeklerini bile kabullenmekten aciziz.hep pembe hayaller peşindeyiz.koskoca hayat inişler çıkışlar ilişkilerde de yaşanacak.bundan doğal birşey yok.kadınların hayattan gerçekten gerçek dışı beklentileri var gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…