Ya aslında bana karşı bir kabalığı olmadı. çok hoş, sohbeti güzel, ilgili biri. Ama işte eskiden yaşadığı olaylar kötüydü belki de o yüzden kızgın olmasi normal o kisiye karsi ama unutamamis hala hep öfkeyle bahsetti yasadiklarini yasatsin içim soğumadı gibisinden. Bende ondan biraz tedirgin oldumAçıkçası kadın bana da korkutucu geldi biraz. Kadın olsun erkek olsun önce kibar olmalı, bu kadını ben olsam dimdirekt engellerdim
Evet aslında hata yapmaktan korkuyorum yazarken bunu da kastettim biraz. Yani kendi içimde de sorunlar yaşarken bir de bu kızı da üzmek istemiyorum sonradan beni de kötü hatırlasın istemiyorum. Ama ona henüz söyleyemedim hazır hissetmediğimiCinsel yolla bulaşan hastalık kapma olasılığınız çok yüksek sonra ömür boyu pişman olmayın.
Sert biri dediğim aslında kişilik yapisi olarak oyle. Çok fazla maskülen değil, uzun saçları olan feminen biri. Ama biraz asi, istediğini koparan, baskin bir karakterdi. Tarzi da ayni sekilde. Ve muhtemelen yetistigi aile yapisi farkli aramizda bazi konularda uyusmazlik var. Mesela eski sevgilisinin ailesi de baskici hatta aşiretmis anlattigi kadariyla. Kendisinin o tarz şeylere iyi bakmadığını soyledi, kendi ailesinden hic bahsetmedi ama. Güzel biri elinde meslegi var hedefleri var. Beni biraz tedirgin eden sey eski sevgilisinden cok ofkeyle bahsetmesi. İcim sogumadi allaha havale ediyorum onu cok bedel odedim yasattiklarini yasasin gibisinden. Unutamamis muhtemelen her ne kadar sevgim yok dese de. Bende destek olmaya calistim ilgilendim. Guvenip kendi ozelimi de actim ama yeteri kadar tanimadan ve kendimden de emin olmadan bir hata yapmak istemiyorum.Bende lgbti yim ve karşınızdaki kişinin yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Kendisi belli ki trans ya da maskülen baskın karakterde biri, sizin gibi toy ve yaşı küçük birine karşı daha arkadaşça yaklasmaliydi. Bence iletişimi kesin ve tecrübeniz olmadığı bir konuda önce arkadaşlıktan başlayın.
19 yasında genc kıza netten bir adam yazsa, agır abı. Buradaki herkes uzak dur sapık o derdi.
Yazan kadın olunca herkes saygı topalağı olmuş.
Bence o kadından uzak dur, sapık o, belaya bulaşma
Tam olarak cinsel deneyim anlatmamisti aslinda eski sevgilisini anlatirken her seyi yasadim demisti yani onu da kastederek. Benimse zaten daha once boyle bir tecrubem olmadi o yuzden dedim acaba yanlis mi yapiyorum. Yasi buyuk olsa da benimle yasit duruyor ilk basta hatta yasitim zannetmistim kucuk durdugu icin ama buyuk oldugunu ogrendim.Yani aynısını yazacaktım, 25 yaşında yetişkin biri üniversite çocuğuna yazıyorsa aklını kaçırmış ev sapık demektir. Konu sahibesi genç, saf 25 yaşında kadın veya erkek fark etmez biriyle asla buluşmamalı. 19 yaşında bir çocuğa oturup internetten cinsel deneyim anlatmak da ayrıca manyaklıkallah akıl fikir versin.
O kişi konu sahibini bulmuş. Bu zaten ayrı muamma. Kimbilir gercekten 25 mi? Ay bilmiyorum benim de cocuklarım var. Gercekten gençlik zor iş.
Tam olarak cinsel deneyim anlatmamisti aslinda eski sevgilisini anlatirken her seyi yasadim demisti yani onu da kastederek. Benimse zaten daha once boyle bir tecrubem olmadi o yuzden dedim acaba yanlis mi yapiyorum. Yasi buyuk olsa da benimle yasit duruyor ilk basta hatta yasitim zannetmistim kucuk durdugu icin ama buyuk oldugunu ogrendim.
Evet işte. Flört dediğin görünce kalbin çarpması değil mi. İnternette kimbilir kim cıkıyor karsına.Ne olursa olsun genç çocuklar bence okuldan yaşıtlarını sevgili edinmeli, internette çok sayıda kötü niyetli tip geziyor, genç çocukları avlıyorlar.
Çok doğru düşünüyorsun ve yaşından olgun görünüyorsun.. Bu kisiyle arkadaşça konuşmaya devam edin madem birbirinize iyi geldiniz..Sert biri dediğim aslında kişilik yapisi olarak oyle. Çok fazla maskülen değil, uzun saçları olan feminen biri. Ama biraz asi, istediğini koparan, baskin bir karakterdi. Tarzi da ayni sekilde. Ve muhtemelen yetistigi aile yapisi farkli aramizda bazi konularda uyusmazlik var. Mesela eski sevgilisinin ailesi de baskici hatta aşiretmis anlattigi kadariyla. Kendisinin o tarz şeylere iyi bakmadığını soyledi, kendi ailesinden hic bahsetmedi ama. Güzel biri elinde meslegi var hedefleri var. Beni biraz tedirgin eden sey eski sevgilisinden cok ofkeyle bahsetmesi. İcim sogumadi allaha havale ediyorum onu cok bedel odedim yasattiklarini yasasin gibisinden. Unutamamis muhtemelen her ne kadar sevgim yok dese de. Bende destek olmaya calistim ilgilendim. Guvenip kendi ozelimi de actim ama yeteri kadar tanimadan ve kendimden de emin olmadan bir hata yapmak istemiyorum.
Merhabalar yasadigim travma yok, bunu 10 yasimda farkettim. Kan degerlerimde de hormonlarimda da bir bozukluk yok onu da gecmiste vermistim. Dedikleriniz dogru cikmiyor yani :) 16 yasimda gittigim bir psikologum vardi anksiyete nedeniyle. Kendisi de muhafazakar biriydi. Ve kendisinin bana dedigi sey " sen nasil mutluysan oyle ol."Hayır o kadından kaç, psikiyatriste git önce tahlilleri yaptır. Hormonal eksikliğin olabilir yada yaşadığın tramva.
Lgbtnye karşıyım. Sadece Müslümanlar değil diğer dinlerden de karşı olan çok kişi var. Bazı platformlarda yetişkin olmayan çocukları kendilerine katmaya çalıştıklarını okudum. Aynı sizin o kadın gibi... Tuzağa düşmeyin.
Psikolog değil psikiyatriste gidin...Merhabalar yasadigim travma yok, bunu 10 yasimda farkettim. Kan degerlerimde de hormonlarimda da bir bozukluk onu da gecmiste vermistim. Dedikleriniz dogru cikmiyor yani :) 16 yasimda gittigim bir psikologum vardi anksiyete nedeniyle. Kendisi de muhafazakar biriydi. Ve kendisinin bana dedigi sey " sen nasil mutluysan oyle ol."
Psikiyatrist ne yapacak? Bunun bir ilaci var da doktor ilac yazinca yonelimim mi degisecek allah askina?Psikolog değil psikiyatriste gidin...
Lisede arkadaşım gaydi. Ailesi nedeniyle öyleydi çocuk...
Lgbt karşıtı olmam tartışmaya açık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?