Hemcinsimle olan flörtüm

Hayat senin,secimlerin de senin..Kimse seni tercihlerinden dolayi yargilayamaz. Ama bu Kadin olmaz gibi hem senden yasca buyukmus,hem de önceden Boyle bir iliskim yok diyorsun. Daha guvenilir sekilde tanisacagin kisilerle ve yasinda yakin kisilerle iletisim kur bence.. Konusman da iliski sayilmaz sonucta gorusmedin sanirim yavas yavas kes at sohbeti

Yorum yazmak istemedim ama üstümde bir ağırlık hissettiğim için içimde kalsın istemiyorum. Konunun dini boyutu inançlı insanı ilgilendirir. İnanmayan birine bu günah demek bir şey ifade etmeyecektir. Sen inançlı olduğunu söylüyorsun, eğer bu nokta senin için önemliyse acele kararlar vermemeni öneririm. Yönelim bir tercih desek inanç da farklı bir tercih ve kimimiz çeşitli inançlar doğrultusunda sınırlarımızı koruyarak yaşıyor, öyle iyi hissediyoruz.
İnancı bir kenara bırakarak konuşmak istiyorum biraz da. Dünyadaki dengelerin/normallerin eskiye oranla oldukça değiştiği bir çağda genç olduk. Bilinçaltımıza itilen bazı şeyler, bazen bizi zaten ayan beyan ortada olan bir şeyi keşfetme zorunluluğuna sevkedebiliyor. Gerçekten bu durumu isteği dışı yaşayanlar yanında duygu karmaşasıyla bir tercih yapıp sonradan pişmanlık yaşayan gençlerin videolarını görmüştüm yakın zamanda, üzüldüm gerçekten. Zaten duyguların karman çorman olabileceği yaşlardasın, bunu ileride daha net anlayacaksın. Küçüklüğümden beri böyleyim demişsin ama hemcinslerini beğenmen burada bir arkadaşın da yazdığı gibi insandaki estetik duygusundan da kaynaklı olabilir ve sen bu durumu psikolojik olarak farklı yorup içinde geliştirmiş olabilirsin. Karşı cinsten de hoşlanmış olman bana bu internet olayının macera arayışı olabileceğini hissettirdi. Ama sanki ilerletsen sen de çok üzüleceksin ve bunu hissediyorsun. Mutlu olduğun şeyi yapmış olmuyorsun yine bana kalırsa. Kısacası acele etmemeni, mutlaka bir psikiyatra gitmeni öneririm sana. Zaten yaşın her türlü ilişki için çok genç, acele etmek zorunda değilsin. İnternetteki olayı da arkadaşların yazdığı gibi tehlikeli buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…