Hemcinsimle olan flörtüm

-Dolores-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
22
7
3
Hepinize merhabalar. Buradaki ilk konum ve kendimi çıkmazda, kafası karışık hissediyorum. Uzun yazarsam belki okumazsınız diye kısaca özetlemeye çalışacağım.
Öncelikle ben 19 yaşındayım, çoğunuzdan küçüğüm belki. Yönelimim biseksüel ama erkek ağırlıklı. Geçmişte aileme bir ara açmıştım ancak yok sen öyle değilsin olamaz ergenliktendir geçer vs. demişlerdi ama bu yaşıma geldim hala da az da olsa ilgim var kadınlara. Bu arada anksiyete nedeniyle psikoterapi aldığım zaman bunu psikoloğuma da açmıştım ve sen nasıl mutluysan öyle ol demişti. Yani zaten bu yönelimimden rahatsızlık duymuyorum.

Konu şu ki geçen ay bir erkek arkadaşımla tartışarak ilişkimizi sonlandırdık. Az da olsa kafam onda. Ve dün akşam instagramdan 25 yaşında bir kadın yazdı. Lgbt sayfasını takip ettiğim için bulmuş. Tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için belki kafam dağılır hem de ilk defa bir kadınla ilişkim olur diye başladım tanışmaya. Bu yönelimimi sakladığım ve yaşım genç olduğu için ben bir kızla ilişki yaşamadım asla, sevgilim de olmadı. Bu kadın eşcinsel bu arada. Aynı şehirdeyiz. Ve yeni ayrıldığını öğrendim, 1 ay olmuş. Aklı hala eski kız arkadaşında. Belli ki o da kafası dağılsın diye konuşuyor bilemiyorum. Ve kendisi de ağır abla gibi biraz. Sert, baskın biri. Kendisinin öncesinde cinsel ilişkisi de olmuş bir bayanla. Eski kız arkadaşına da çok öfkeli bazı nedenlerden dolayı.Bu biraz beni korkuttu acaba ilişkimiz olursa takıntı yapar mı ya da kötü davranır mı gibisinden. Hem de daha önce bir hemcinsimle ilişkim olmadı sakladım içimde yaşadım bu hisleri. Hem de inancımdan dolayı ilgim olsa bile ister istemez çekiniyorum. İlk defa böyle bir adım attım. Yaşım genç. Ailem bilmiyor. Bir hata yapıp sonrasında başıma olaylar açmak ya da kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Belki bazılarınıza iğrenç gelecek biliyorum ama lütfen o şekilde dışlayacak incitecek tarzda yorum yapmayıp düzgün bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz sevinirim. Sanki kendimi bulamıyorum bir karmaşanın içine attım kendimi.

Kimden veya hangi cinsiyetten hoşlanıyorsan bu sadece seni ilgilendirir kimseyi değil. Açıklama yapmak zorunda değilsin, çekinerek veya korkarak da açma konunu bu gayet normal bi şey. Ayrıca kızın takıntısı ne düzeyde? Yani eski kız arkadaşını rahatsız etmiyorsa sorun yok bence. Bazen insanlar eskilerini unuttuklarımı karşıdaki kişiye unuttum mesajı vermek için kötüleyebiliyorlar.

Psikoloğa gittiniz mi? Maceraya kendinizi tanımadan tam keşfetmeden atılmayın,önce bir uzmanla görüşün derim
Evet daha once gitmistim ama 16 yasimdaydi ve asil konu anksiyeteydi. Yani onun uzerine terapi gordum. Bu yonelim konusunu bir kez soyledim sadece boyle hislerim var diye. Psikologum da muhafazakar bir kadindi kendisini sosyal medyada da gormustum ve ona ragmen gulumseyerek sen nasil mutlu hissediyorsan oyle ol belki de gecicidir demisti. Yani normal gibisinden birsey demisti. Aslinda baskılamıştım bir süre ama erkek arkadasimdan ayrilinca bosluga mi dustum bilmiyorum.

Kimliginle, kim olduğunla, yoneliminle, arzu ve isteklerinle sen biriciksin. Kimsenin seni kinamasina musade etme. Kimseye seni uzecek payeler verme.

Yonelimin hakkinda degil ama sanirsam aktif olarak gorustugun bir uzman var ve onla konusmussun bu konulari.

Ancak konustugun kadinin eski sevgilisine karsi takintili olmasi beni biraz korkuttu acikcasi. Escinsel iliskilerde baglilik / bagimlilik farkinin kimi zaman ortadan kalkabilecegi soylenir. Seni uzecek biri gibi hissettiysen uzaklasmalisin diye dusunuyorum.

Şöyle aslında, baya anlattı eski sevgilisini yasadigi olaylari falan. Eski sevgilisinin de ailesi aşiretmiş. İşte kız kavgaya karismis bazı nedenlerden. Daha sonra ailesi ilişkilerini ogrenmis baska sehre gitmisler vs. Yani karisik olaylar ve benim alisik olmadigim seyler. Kiz iyi birisi gibi. Hoş, güzel sohbeti iyi. Ama biraz işte sert yapisi var. Bazi konularda uyuşmuyoruz gibi hissediyorum ama daha 2 gün oldu. Bunu ona da şakayla karisik söyledim. Korkma ben öyle diğerleri gibi şiddet uygulamam takıntı yapmam dedi

Yani eğer hoşlandıysan konuş ama birbirinizi yarabandı gibi kullancaksanız ve de uyuimadığınızı düşünğyosan bitir.

Takıntı denir mi bilmiyorum ama çok öfkeli olduğunu gördüm. Bir de şunu öğrendim eşcinsel ilişkilerde de şiddet oluyormuş. Eski sevgilisi olan kişi şiddet görmüş başka bir kızdan. Bugün baya anlattı, içini döktü. Allaha havale ettim dedi. Bende şakayla takıldım dedim ya ben sana bir hata yapsam herhalde beni de hic unutmazsin diye. O da yok ben öyle takintili degilim siddet uygulamam öyle birisi degilim ben dedi. Tanisali daha 2 gun oldu zaten ama ilk defa boyle bir adim attim ve yanlis mi yapiyorum sirf bosluktayim diye mi boyle yapiyorum bilmiyorum

Yaşın çok küçük takıldığın insanlara dikkat et, önce sen kendini keşfet gerçekten ne istediğinden emin ol ki ileride pişman olma veya hata yapmaman için, yoksa cinsel tercihin sadece seni bağlar. Ayrıca lgbt sayfasindan birini bulman ne kadar güvenli bilemiyorum.

Kesinlikle haklisiniz o yuzden kendi icimde zaten bir karmasa yasarken bir iliskiye baslamam dogru mu bilmiyorum ama bir kez tanistik bugun de biraz samimi olduk ikimizde gecmis iliskilerimizi anlattik. Ama bir yandan da suclu hissediyorum boyle bir iliskiye adim attigim icin. Ben hep icimde yasadim bunu, bir ara kabul etmiyordum unutmustum bile.

İlişkiye başlamayın bir süre arkadaş olarak görüşün bir uzmandan da destek alın kendinizi bulmanız için, çünkü arkadaş bu tarz ilişkiler yaşamış birisi ve siz ona göre hem tecrübesiz hemde küçüksünüz aklınızı karistirabilir sizi suistimal edebilir, şiddet falan da karışınca ben bı korktum açıkçası

Bilmiyorum ama temkinli olun sonradan kendinizi kötü hissettirecek seyler yasamayin.Erkek arkadasiniz varken duygulariniz nasildi.

Bu kadın benim içime sinmedi. Bilemedim. Daha çok gençsin. Daha uygun ortamlarda tanıştığın insanlarla görüşmen daha doğru geldi bana. Bu şiddet middet hoşuma gitmedi. Yani bilemeyiz ki belki bu kadın sevgilisine şiddet uyguladı sana böyle anlatıyo. Lütfen temkinli ol.

Bilmiyorum ama temkinli olun sonradan kendinizi kötü hissettirecek seyler yasamayin.Erkek arkadasiniz varken duygulariniz nasildi.
Erkek arkadasima duygum var cinsel anlamda da ayni sekilde duygum var. O konuda problem yok. Ama iste ondan ayrilinca daha sonra da bu kadin yazinca reddetmedim ve tanistik ama kabullenemiyorum hem inancimdan dolayi hem de tedirginliklerimden dolayi

Erkek arkadasima duygum var cinsel anlamda da ayni sekilde duygum var. O konuda problem yok. Ama iste ondan ayrilinca daha sonra da bu kadin yazinca reddetmedim ve tanistik ama kabullenemiyorum hem inancimdan dolayi hem de tedirginliklerimden dolayi
Bence bir erkekle ruhsal ve cinsel anlamda mutlu olabiliyorsan hemcinsinle deneme çünkü kolay bir hayat degil onlarinki.Ayricada sirf bu konuyla ilgili destek almalisin emin olmadigin hic bir yola girme kendini daha sonra kötü hissedebilirsin.

Karşındaki insandan emin olamıyorsan, içine sinmiyorsa kendini görüşmek zorunda hissetme. Tanımadığın biri için risk almaya gerek yok. Cinsiyetten bağımsız

O da yok ben öyle takintili degilim siddet uygulamam öyle birisi degilim ben dedi.

Flörtünüzün cinsiyetinden bağımsız buraya takıldım. Evet şiddet uygularım, öyle biriyim diyecek hali yok ya tabii ki uygulamam diyecek. Siz de benim gibi her duyduğunuza inanmaya meyilli gibi görünüyorsunuz, inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…