- 29 Ocak 2017
- 4.347
- 8.302
Merhaba canım kitaplardan faydalı kısımları bizimle de paylaşır mıısj merak ettimSelamlar
Bildirim yapayım hemen
Çocuğunuzla işbirliği yapın kitabında 177. sayfaya geldim. Kitabın bitmesine az kaldı.
Bu arada dayanamayıp ikinci bir kitaba daha başladım. David Burns'un İyi Hissetmek adlı kitabı. Onda da 66 sayfa okumuşum
Tabi ki.. Aslında geçenlerde çok beğendiğim bir kısım vardı, hazır sen sormuşken onu paylaşayım:Merhaba canım kitaplardan faydalı kısımları bizimle de paylaşır mıısj merak ettim
Tesadüfen bu konuya rastladım abla bu topik neden canlı değil canlandırılsa bende gelirim mesela toplaşır kitap okuruzBir türlü okumakta olduğum kitabı bitiremedim.
Yakında canlandıracağım burayı inşallah.
Aslında büyük sevinçle açtık topiği ama topiği açan arkadaşımız sağlık sebebiyle ayrılınca ilgilenemedik . Takım topiğimizin ilk sayfasında vardı link kaldırdım. Ekleyeyim yine canlandıralım.Tesadüfen bu konuya rastladım abla bu topik neden canlı değil canlandırılsa bende gelirim mesela toplaşır kitap okuruz
ayy sen bitirmişsin bari, benim öylece duruyor.Bildirim gelince hatırladım ben de. Hadi canlandıralım burayıben de takımda paylaşayım olmazsa
Buraya bildirdiğim kitabı geçen gün bitirebildim yaa, ne rezilim
3 yeni kitap aldım, onları okumak için cok hevesliyim
Dün Zeynep Selvili Carmıklı'nın Pembe Fili Düşünme kitabına başladım. 52. sayfadayım.
Evet abla canlandıralım lütfeen benim bir haftaya okulum son buluyor katılım olursa eğer seve seve ilgilenirim :) mesela şimdi gitme hazırlığı için geri dönüşüme verilecek ve yanıma alınacak kitapları ayırıyorum o kadar çok romanım varmış ki 30 tanesini bi köy kütüphanesine bağışlamıştım ama yine de solu dolu kanepemin altı :)Aslında büyük sevinçle açtık topiği ama topiği açan arkadaşımız sağlık sebebiyle ayrılınca ilgilenemedik . Takım topiğimizin ilk sayfasında vardı link kaldırdım. Ekleyeyim yine canlandıralım.
ayy sen bitirmişsin bari, benim öylece duruyor.
Bir sürü kitap beni bekliyor okunacak
Uzun sürse bile az az okumak da faydalıdır bence :) Bazen benim de elimde sürünüyor kitaplarSelam kızlar kızım dan haftada 1 kitap bitiren bn şu aralar elime hiç kitap alamıyorum teşvik açısından çok iyi oldu kitap onerilerinize şimdiden açığım
Lise zamanlarında stephen king çok okurdumUzun sürse bile az az okumak da faydalıdır bence :) Bazen benim de elimde sürünüyor kitaplar
Ne tür seversin belki ona göre bir şeyler tavsiye edebiliriz :)
Bence hala stephan king okuyabilirsin akıcı olması açısından :) Ben daha çok fantastik seviyorum ama şu an okuduğum kitap bambaşka bir dünyaLise zamanlarında stephen king çok okurdum)
Yaş ilerledikçe Ahmet Ümitin.kitaplarini okudum akıcı olduktan sonra her kitabı okuyorum; ))
Çok saçma olucam belki ama hani.insan toy zamanın da okuduğu kitapları okuduğumda bambaşka duygular hissediyormus ya bn onları hiç bozmak istemiyorum o kitaplara dair o heycan hep bnde saklı kalmalı mesela kitabın ismini duyunca aynı şeyleri hissetmeliyim nedense bu bana çok daha samimi bir his uyandırıyor; )))) bu.yuzden bir daha okuyamam gibi; )Bence hala stephan king okuyabilirsin akıcı olması açısından :) Ben daha çok fantastik seviyorum ama şu an okuduğum kitap bambaşka bir dünya
Çok hoş farklı bir bakış açısı :)Çok saçma olucam belki ama hani.insan toy zamanın da okuduğu kitapları okuduğumda bambaşka duygular hissediyormus ya bn onları hiç bozmak istemiyorum o kitaplara dair o heycan hep bnde saklı kalmalı mesela kitabın ismini duyunca aynı şeyleri hissetmeliyim nedense bu bana çok daha samimi bir his uyandırıyor; ))))