- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 29
Arkadaşlarım içindeki çocuğu yok etmemek için elinden geleni yapiyorsun diyorlar belkide öyledir; ))Çok hoş farklı bir bakış açısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarım içindeki çocuğu yok etmemek için elinden geleni yapiyorsun diyorlar belkide öyledir; ))Çok hoş farklı bir bakış açısı :)
Aldığım kitaplar arasında Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu da var, yorumlarından güzel diye okudum, Stefan Zweig'i da merak ediyordum. Okuyacağım bir ara :)Dün Stefan Zweig'in Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu kitabını bitirdim bugun de aynı yazarın Satranç kitabına başladım. İlk kez okuyorum Stefan Zweig değişik bir tarzı varmış bir iki kitabını daha okursam yazarı çözecekmişim gibi
Paulo Coelho'nun birçok kitabını okudum ama bir Simyacı'yı okumadım ben de. Çok istiyorum aslındaMerhaba kızlar ben de bildirim gelince fark ettim unutmuşum bu başlığı simyacı okumayı planlıyorum inşallah
Kitabı okumadım ama Edgar Allan Poe şiirlerini cok severimHerkese merhaba. Ne güzel bir düşünce olmuş bu grup. Kardeş takımdan geliyorum ismim Suzan. Bugün Edgar Allan Poe’nun Seçme hikayeler kitabına başlayacağım. Kitap 5 hikayeden oluşuyor. Kitabı daha önce okuyan var mı?
Benim de ismini hep duyup okumadığım bir yazardı. Güzel olur diye düşünüyorum.Kitabı okumadım ama Edgar Allan Poe şiirlerini cok severim
Bitirince yorumlarımı yazarım buraya :)Paulo Coelho'nun birçok kitabını okudum ama bir Simyacı'yı okumadım ben de. Çok istiyorum aslında
Merhaba kızlar ben de bildirim gelince fark ettim unutmuşum bu başlığı simyacı okumayı planlıyorum inşallah
Aslında ilk okunacak kitabı olur genelde ve en üst sıralardaki kitabı belkidePaulo Coelho'nun birçok kitabını okudum ama bir Simyacı'yı okumadım ben de. Çok istiyorum aslında
Ayrıca kitapta 54. Sayfadayım.Selam herkese ben de geldim. Çok güzel bi fikir olmuş burası. Ben dd kitap okumayı çok severim. Etrafımda kitap kurdu olarak bilinirim. Ama ne yazıkki 2. çocuk olunca elime alamamaya başladım. Burası belki ateşler beni de zaman yaratırım okumaya.
Uzun zama dır elimde bi kitap var. Hediyeydi bana onu okuyorum. Bahadır Yenişehirlioğlu Kerime.
Evet biliyorum en meşhur kitabı ama ben niyeyse okumadımAslında ilk okunacak kitabı olur genelde ve en üst sıralardaki kitabı belkide
Çok iyi olur benceHaftada en az bir tane de iz bırakan kitap cümlesi paylaşalım ne dersiniz kızlae
Evet bence de güzel olurHaftada en az bir tane de iz bırakan kitap cümlesi paylaşalım ne dersiniz kızlae
Farklı bir kitap gerçekten hani bir an önce bitsin istedim sonunu merak ettim ama içim karardı benim okurken sanki Zweig ruhsal sorunları olan biriymiş gibi hissettirdi bana kitapAldığım kitaplar arasında Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu da var, yorumlarından güzel diye okudum, Stefan Zweig'i da merak ediyordum. Okuyacağım bir ara :)
Satranç isimli kitabını okudunuz mu? Tavsiye eder misimizFarklı bir kitap gerçekten hani bir an önce bitsin istedim sonunu merak ettim ama içim karardı benim okurken sanki Zweig ruhsal sorunları olan biriymiş gibi hissettirdi bana kitap