- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
Ben bugün şahane hatalar adlı kitaba başladım. Kitabın sonunu kendimiz belirliyormuşuz. Mesela birinci bölümü okuyorsun iki tane seçenek sunuyor ikisinden birini seciyosun ve sana 10. Bolumu oku diyor. O bölümüde okuyodum sonunda yine seçim yaparak yönlendirdiği bölüme gidiyorsun. Çok entresan. Bakalım beğenirsem öneririm.
Ben 2 gündür okuyamadımmmmBol bol okuyoruz değil mi?
Vattpada ne dediniz oluyor mu ben ordan okuyorum ama sayfa sayisi yok bolum bolum birde ders calisiyorum o sirada bir suru okuyorum onuda sayarmiyizTabii olabilir. Uygulama ismi nedir
Bol bol okuyoruz değil mi?
Merhaba dostlar. Bizim öyle bir grubumuz var kii bu hatunların hepsi harikaHem zayıflıcaz hem beraber okumalar yapıcaz.Hepiniz hoşgeldiniz
Amacımız yeni kitaplar yeni yazarlar tanımak. Ve kitaplar üzerine sohbet etmek. Bu topikte tek bir kitap var oda her pazar tüm hafta boyunca okudugun sayfa sayısını bildirmek.
Üye Adı | Okunan Kitap Sayısı | Yazar | Tarih | Güncel Sayfa |
moni | 1 | Üç Kız Kardeş | 8 Mart 2018 | 110 |
_Citlembik_
çitlembiğim, burada da liste yapıp ilk mesajı güncellesek her hafta nasıl olur?
üye adı/grupta okuduğu kitap sayısı /okumakta olduğu kitap adı/başladığı tarih/okuduğu güncel sayfa/bitiş tarihi gibi.
[td]Bitiş Tarihi[/td] [td]?[/td]
Üye Adı Okunan Kitap Güncel Kitap Tarih Güncel Sayfa moni 0 Üç Kız Kardeş 8 Mart 2018 110
Eline sağlık
ÜYE ADI OKUNAN KİTAP GÜNCEL KİTAP TARİH SAYFA moni 0 3 KIZ KARDEŞ 8 MART 110 _ÇİTLEMBİK_ 2 GELİBOLU 10 MART 250 MORORDEK 0 ÇOCUĞUNUZLA İŞ BİRLİĞİ YAPIN 4 MART 90 ANGELİCAPİCKLES 0 3:01 4 MART 0
EVET LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE BİLDİRİM YAPANLARIDA EKLEYECEĞİM
çoçuklu olunca anca 130 geldimKızlar kitaplar ne alemde okunuyor mu?
Ben birazdan okumaya devam edeceğim.
_Citlembik_
morordek
AngelicaPickles
miyaww__
Dragonsmom
zezeozge
Kızlar kitaplar ne alemde okunuyor mu?
Ben birazdan okumaya devam edeceğim.
_Citlembik_
morordek
AngelicaPickles