Harikasın hoşgeldin aramıza :) Hemen listeye ekliyorumSelammmmmmgördüğü Her şeyi okumayı seven ben de geldim araniza yalnız okuma işini bu ara bırakmıştım sayenizde yeniden başlarım 3 kitap bitirdim ocaktan beri
Şuan Imam Gazali'den çevirme namazın sırları kitabini okuyorum 276 sayfa ve ben 30. Sayfadayım
hemen bakayım kütüphaneye hangi kitapları almışım bu sene..Floweroflife
ballikayfe
@oynakbasi34
@eceboce
Hepiniz hoşgeldiniz Ocak ayından beri kaç kitap okuduğunuzu söylerseniz sayı olarak liste başına ekleyeceğim :) Listedeki kitaplarını kontrol edin doğru mu yazdım :)
Hoşgeldin çok seviniyorum ne güzel bir konu oldu bu :) Kitabını seçtiğin zaman ilk sayfadaki bilgileri bilgirmeni istiyorum. Keyifli okumalar :)MERHABA, HAYIRLI OLSUN BENDE VARIM ARTIK VE AKŞAMA TAZECİK KİTABIMLA GELECEĞİM BURAYA
Hoşbuldum canım teşekkür ederim çok güzel bir yer olmuş burası ekstra faydaliHarikasın hoşgeldin aramıza :) Hemen listeye ekliyorum
Ben sadece Yeşil Deniz Kabuğu'nu okudum ama dilini çok sevdim çeviren de güzel çevirmiş tabi
Sarah Jio'yu çok severim kitaplarını yalayıp yutarım hep. Yeşil Deniz Kabuğu bende de var ama başlamak kısmet olmadı daha.
Kesinlikle hep çok istemişimdir etrafımda kitap okuyan teşvik eden insanlar olmasını bir kişi bile bizden görüp alışkanlık kazansa ne güzelHoşbuldum canım teşekkür ederim çok güzel bir yer olmuş burası ekstra faydali
bende çok seviyorum geçmiş ile bugün bağlantısını en iyi kuran yazarlardan bence betimlediği manzaralar da çok hoşuma gidiyor
Sarah Jio'yu çok severim kitaplarını yalayıp yutarım hep. Yeşil Deniz Kabuğu bende de var ama başlamak kısmet olmadı daha.
Huzur buluyorum okurken ben kafam dağılıyor herşeyden uzak okuduğumu yaşıyor gibi oluyorum ama bu durum bende takıntı oldu gördüğüm her şeyi okur oldum bir kitap dergi bir yazı yerdeki bir not hatta tabela okuma takintim varKesinlikle hep çok istemişimdir etrafımda kitap okuyan teşvik eden insanlar olmasını bir kişi bile bizden görüp alışkanlık kazansa ne güzel
tabela okuma takıntısı bende de varHuzur buluyorum okurken ben kafam dağılıyor herşeyden uzak okuduğumu yaşıyor gibi oluyorum ama bu durum bende takıntı oldu gördüğüm her şeyi okur oldum bir kitap dergi bir yazı yerdeki bir not hatta tabela okuma takintim var
Haha yalnız değilmişim demekki yolda yürürken asla yere bakamam ben hep etrafta olur gözlerim eşim ilk başta tuhaf karşıladı zamanla alıştıtabela okuma takıntısı bende de varbir de orda burda kitap okuyan insan gördüm mü eşlik etmeden rahat edemiyorum :))
Haha yalnız değilmişim demekki yolda yürürken asla yere bakamam ben hep etrafta olur gözlerim eşim ilk başta tuhaf karşıladı zamanla alıştı
Ben bisey okuyan gördüğüm an duramıyorum sadece kitap degil
Elinden de aliyormusunille okuduğu ktiabın gazetenin adını göreceeğm nasıl bir huysa bu bizdeki
yok o konuda çekiniyorumElinden de aliyormusun
Yabancıysa almıyorum ama tanıtımda ver bi bakayım deyip aliveriyorum vallahiyok o konuda çekiniyorum
:))) bu durum büyük avantajYabancıysa almıyorum ama tanıtımda ver bi bakayım deyip aliveriyorum vallahive gariptir ki benim bu huyumu bilen bilmeyen bisey olsa bakarmisin diyip bana getirir
Çok okumanın getirdiği bisey sanırım elindekinden bisey anlamayan hatta kocam da dahil elime tutusturuyor:))) bu durum büyük avantaj
aynen öyle çok okudukça daha önce okunanlar içinde bir bağ kuruluyor dolayısıyla insanın ufku açık oluyor.Çok okumanın getirdiği bisey sanırım elindekinden bisey anlamayan hatta kocam da dahil elime tutusturuyor
Gerçekten öyle ne tür roman seviyorsun ben genelde macera seviyorum felsefe kitapları bana gore değil ama bir ara kişisel gelişim kitaplarına da bakmak istiyorumaynen öyle çok okudukça daha önce okunanlar içinde bir bağ kuruluyor dolayısıyla insanın ufku açık oluyor.