Hem zayıflar hem de geyik yaparızzz :))

Merhaba kizlar!
Inanmiyorum yine kimse yok:KK43:(
size bisey daniscaktim kizlar? Spor salonuna yazilsam mi diyorum? Yillik uyelik 1750 tl.. Bide bu indirimli fiyati yarindan sonra 2400 tl olacakmis. Kararsiz kaldim. acaba gidebilirmiyim 1 sene boyunca? Yuzme falan da var icinde. Bilemedim?? Yardimci olun canlarim??? Kilo vermek istiyorum sanki spordan baska carem yokmus gibi gelmeye basladi!!

Merhaba kizlar!
Inanmiyorum yine kimse yok:KK43:(
size bisey daniscaktim kizlar? Spor salonuna yazilsam mi diyorum? Yillik uyelik 1750 tl.. Bide bu indirimli fiyati yarindan sonra 2400 tl olacakmis. Kararsiz kaldim. acaba gidebilirmiyim 1 sene boyunca? Yuzme falan da var icinde. Bilemedim?? Yardimci olun canlarim??? Kilo vermek istiyorum sanki spordan baska carem yokmus gibi gelmeye basladi!!

günaydınlar bana çok pahalı geldi bence kendin de yapabilirsin videolardan ..hem sadece sporla ya da diyetle olmaz ikisini beraber yapmak lazım gidemezsen yazık olur parana ..ama böyle olunca kendimi mecbur hissederim giderim diyorsan başka ama bence pahalı

günaydınlar bana çok pahalı geldi bence kendin de yapabilirsin videolardan ..hem sadece sporla ya da diyetle olmaz ikisini beraber yapmak lazım gidemezsen yazık olur parana ..ama böyle olunca kendimi mecbur hissederim giderim diyorsan başka ama bence pahalı

Selam sekerim..
Canim kendim videolardan yapmam icin acayip gaza gelmem lazim:KK43:
Simdiye kadar birkac kez denedim yapamadim:KK43:( Aslinda aliskanlik haline getirip omur boyu spor yapmak istiyorum ama bunu yapabilir miyim bilmiyorum.. Daha once de birkac kez spora gittim ama 1 ayda biraktim tabi yillik uyelik degildi. Ama bu spor salonu baya bi guzel ve lux. Kararsizim ya:KK43: bi de yarin bitiyor indirimi:KK43: pek de indirimli sayilmaz ama:KK43: fiyat bana da cok geliyor ama deger diyorum tabi tam gidersem.. seneye yaza fit girmem lazim.. tatlim zaten diyet tek basina yetmedigi icin gitmek istiyorum spora.. Sikilasmam da lazim.. Etlerim cok yumusak.. Offf kararsizim:KK43:((

günaydın şekerler nasılsınız
sabah 5000 metre yürüyüş yaptım yeşilçayımı içtim
menüme gelince
domates kırmızı biber yeşil biber sarımsak pişrdim zeytinyağıyla baharatlı olarak
yumurtr
peynir
yoğurt
maydanoz
yeşil biber
kırmızı biber
salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
görüşürüz kızlsar

Ben iyiyim canım.. Benden baska da kimse yoktur zaten:KK43:( sen nasilsin??
Benim de cok yakin bir arkadasim geldi:KK66: muhabbet ediyoruz:) opuyorum cok seni:) guzel menu:)

Günaydın kızlar,
Sakin bir pazar günü...
Ben de 1 kilo aldım sanırım. Hafiften bir göbüş oluştu. Tahtaya döndüm ama o göbiş pırt diye çıkıveriyor :KK43:

Keyifleriniz nasıl ?
Benim de dün arkadaşım geldi onunla geç saate kadar oturduk. Uykusuzum...

Ben iyiyim canım.. Benden baska da kimse yoktur zaten:KK43:( sen nasilsin??
Benim de cok yakin bir arkadasim geldi:KK66: muhabbet ediyoruz:) opuyorum cok seni:) guzel menu:)

Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız:KK1:

Iyi haftalar diliyorum hepiciğinize..

Gunaydin tatlim! Ben iyiyim:) sen nasilsin??
arkadasim gitti gece ona uzuldum sadece:KK43: baya ozlemisim:)
Neyse kizlar kahvemi iciyorum bende :) ve diyete de basladim artik :)

Sabah kahvaltisinda 1 dilim tahilli ekmek ve krem peynir.. Ustune de kahve:) ogle yemekte ne varsa azar azar.. Aksam da dikkat edersem tamamdir:)

selam kızlar naber bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay

ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim

Selam..
Bende bugun sabah 1 dilim tahilli ekmek krem peynir ve kahve. Ogle 1 karisik tost yedim malesef yemege gitmedim cunku. Sonra 2-3 tane peynirli cubuk kraker yedim. 1 kahve 2 cay ictim arada. Bide eve gelince azicik cips yedim cok cok aZ.. Aksam yemegi niyetine de kepek ekmegiyle yapilmis marullu ve az mayonezli ton balikli sandvic. Az once de miniik bir elma.

Günaydın kızlar şu sigarayı bırakma sevdası bana kilo olarak geri dönüyor çok yemeye başladım

Bugün sabah kocaman 1 tost + 1 brd.çay ile başladım bakalım :KK50:

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr

excitycim iyim canım sen naıslsın?diyete başlamışsın hadi hayırlısı..:KK1:

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr

excitycim iyim canım sen naıslsın?diyete başlamışsın hadi hayırlısı..

Gunaydin tatlim! Iyiyim cnm sen nasilsin? Basladim bakalim ucundan kiyisindan! Insallah soyle hakkiyla diyet yaparim da fazlaliklarim gider:)

Sen neler yaptin? konusamadik bayadir. Askla araniz nasil?

Günaydın kızlar şu sigarayı bırakma sevdası bana kilo olarak geri dönüyor çok yemeye başladım

Bugün sabah kocaman 1 tost + 1 brd.çay ile başladım bakalım

Canim sigarayi birakman sadece bahane! İcindeki yeme sevdasi seni ele gecirmis olmali! Hap icerken ben de oyleydim! Dikkat tatlim! niye kocaman bi tost yedin ki kucuk bir tost yemek yerine!! Yani tostun buyuklugunun sigarayla ne ilgisi var!

Bugün sabah kocaman 1 tost + 1 brd.çay ile başladım bakalım

Canim sigarayi birakman sadece bahane! İcindeki yeme sevdasi seni ele gecirmis olmali! Hap icerken ben de oyleydim! Dikkat tatlim! niye kocaman bi tost yedin ki kucuk bir tost yemek yerine!! Yani tostun buyuklugunun sigarayla ne ilgisi var!

gunaydin tatlim! ıyiyim cnm sen nasilsin? Basladim bakalim ucundan kiyisindan! ınsallah soyle hakkiyla diyet yaparim da fazlaliklarim gider:)

sen neler yaptin? Konusamadik bayadir. Askla araniz nasil?

bende iyiyim canım ç.ok saol.başladın mı devamı geliyor zaten canım..

Iyi çok şükür,benimki niyeti bozdu:KK1: ,çeyiz almaya başla yavaş yavaş,uzatmayalım diyor .1 sene konuşuruz söz yaparız diyor .aldı telaş beni canım ya yavaş yavaş alayım bende diyorum

senin nasıl gidiyor çeyiz alışverişine başladın mı bakabildin mi bişeler canım ,çok kararsız kalıyorsun alacağın şeyde ,bir tencere takımını zar zor beendim dün yani.yarın gidicem almaya.

Umarm kararsız değilsindir.

bende iyiyim canım ç.ok saol.başladın mı devamı geliyor zaten canım..

Iyi çok şükür,benimki niyeti bozdu:KK1: ,çeyiz almaya başla yavaş yavaş,uzatmayalım diyor .1 sene konuşuruz söz yaparız diyor .aldı telaş beni canım ya yavaş yavaş alayım bende diyorum

senin nasıl gidiyor çeyiz alışverişine başladın mı bakabildin mi bişeler canım ,çok kararsız kalıyorsun alacağın şeyde ,bir tencere takımını zar zor beendim dün yani.yarın gidicem almaya.

Umarm kararsız değilsindir.
buuucummm :KK16: hayırlı haberler gördüm burada ben :KK52: evvett detayları bekliyorum :KK52:

X