- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
hoşbuldum, çok teşekkürler
sen de yavaş yavaş alırsın işte, sonuçta hemen yarın evlenmiyorsun benim çeyizim de hemencik olmadı, yavaş yavaş günde günde aldım, ama son zamanlarda vakit yaklaşınca ister istemez hızlanıyorsun çeyiz işini dert etme, elbet olur tatlım, önemli olan seni mutlu edecek adamı bulduğundan emin olmak
zamanla göreceğiz bakalımmmkuzum .
o hızlanmayı yaşamayıp şimdiden yavaş yavaş alayım diyorum ilerde hep başka şeylerde çıkar yani..
december90 canım hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin tatlı telaşlar çeyiz işleri:)
DeryaW Allah mesut etsin ömür boyu mutlu olun inşallah
excity aşkolsun ne haddime demişsin artık tanıyoruz birbirimizi ve hangi niyetle yazdığını bildiğim için hiç ne gocundum ne üzüldüm aksine iyiliğimi istediğinizi bildiğim için hoşuma gitti.
ama yok canım ya nette okudum inan sigaranın verdiği zararı vermesi için 40 kilo almam gerekirmiş düşün yani ne kadar zararlı alsam alsam en fazla 5 kilo deniliyor onuda almamak için meyve ve bitki çayı tüketmeye çalışıyorum şimdi rapor haftamız malum muhasebeciyim önümüzdeki haftadan itibaren elimden geldiğince akşamları spor yapacağım evde herkez uyuduktan sonra :)
saol canım amin.çok zevkli şu çeyiz işi:)